FitView Daily Plus 30 db

Értékelés:
4.6 of 5
Átlagos értékelés 4.6 / 5 értékelés alapján 10 értékelés.
Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

3 970 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Jó ár
Értékelés:
4.6 of 5
Átlagos értékelés 4.6 / 5 értékelés alapján 10 értékelés.
Viktória
5.0000
Régen havi lencsét hordtam, de idővel nagyon kellemetlen szárazszem-betegségem alakult ki. Sokáig egyáltalán nem hordtam őket, aztán kipróbáltam néhány napi lencsét, hogy legyen menekülési útvonal, ha a helyzet azt hozza, hogy a szemüveg nem megfelelő viselet. A napi lencsék közül, amiket kipróbáltam, nekem messze ez az általam korábban nem is ismert márka vált be. Nyolc óra után úgy tudom kivenni, hogy se addig nem zavart, se utána nem szárad ki a szemem a helyéből. :) Akcióban és/vagy ingyenes szállítással főleg megéri, remélem, itt sokáig lesz kapható.
Éva
5.0000
nagyon jó légáteresztő, kellemes viselet
Nóra
5.0000
Messze a legjobb napi lencse amit valaha használtam.
Innovatív kialakítás - a gyártás során rugalmas alapanyagot használtak. Ennek és az aszférikus szerkezetnek köszönhetően a lencse szélesebb peremmel rendelkezik, így még jobban illeszkedik a szemhez - anélkül, hogy irritációt okozna.
Antibakteriális védelemmel ellátott kontaktlencsék - védelmet nyújtanak a fehérje-lerakódások ellen, és a kényelmes megoldások híveinek a legjobb választás. Ezek a kontaktlencsék lehetővé teszik a maximális higiéniát minden helyzetben, például aktív kikapcsolódás és utazás közben.
Optimális hidratálás egész nap - közvetlenül befolyásolja a remek közérzetet és a teljes szabadságot. Az ilyen típusú látáskorrekció nélkülözhetetlen a munkához és a pihenésre szánt időhöz. Az igényesebb felhasználók is nagyra értékelik.
Magas kényelem - ez a vezető márkától származó napi kontaktlencse nem igényel további ápolást, ami rendkívül fontos a rohanó és elfoglalt emberek számára. Másnap egyszerűen csak új lencsét helyez be. Ezt azok az emberek is értékelni fogják, akik kényelmes megoldást keresnek; legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról.
UV szűrőrendszer - védi a szemet az ultraibolya sugárzás káros hatásaitól, lehetővé téve a szabadtéri tevékenységeket és a teljes pihenést akár a forró napokon is.
30 darabos kiszerelés - FitView Daily Plus
30 darabos kiszerelés - ez a legoptimálisabb és legkedveltebb megoldás. A kiszerelés tökéletesen illeszkedik különböző tevékenységek tervezéséhez, az idő megfelelő kezeléséhez és a hónap teljes ütemtervének kialakításához.
 

FitView Daily Plus kontaktlencse jellemzői:

 

A FitView Daily Plus kontaktlencsék, napi kontaktlencsék a rövid és távollátás javítására. A lencsék Methafilcon A anyagból készültek, amely kiváló nedvességgel látja el a szemét egész nap, és rendkívüli kényelmet biztosít. Mindezek mellett, a FitView Daily Plus lencse nem irritálja a szaruhártyát, köszönhetően a magas oxigén permeabilitásnak. 

Az aszférikus kialakításnak, és a kiterjesztett peremtartománynak köszönhetően a könnynek és szemnek egyaránt természetes hatást biztosít. At FitView Daily Plus lencse felületén található természetes antibakteriális szer, megakadályozza a fehérje lerakódások kialakulását. Az objektívet ellátták szűrő blokkolja az UVA és UVB sugarak ellen.

 

Kiknek ajánljuk a Fitview Daily Plus napi kontaktlencsét?

 

A kontaktlencsét a napi kontaktlencsét előnyben részesítő embereknek ajánljuk. Eldobható lencsék, így nem igényelnek további kezelésre. Általában ajánlott azoknak, akik előnyben részesítik a lencse puhaságát és a könnyű behelyezést. FitView Daily Plus a legigényesebb felhasználók számára ajánlott.

 

A FitView Daily Plus lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka FitView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaFitView
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:FitView Daily Plus 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FitView Daily Plus 30 darabos kontaktlencséit?

A FitView Daily Plus kontaktlencséket a termék paramétereinek és saját látási preferenciáinak figyelembevételével választhatja ki. A 30 darabos kiszerelés hosszú távú használatot biztosít. Ezenkívül, a lencsék magas hidratáltsági szintet (56%) kínálnak, ami egész napos kényelmet garantál.

Biztonságosak a FitView Daily Plus lencsék?

Igen, a FitView Daily Plus lencsék biztonságosak a használatra, mivel naponta cserélhetők, ezáltal magas higiéniai szintet biztosítanak. Az Interojo neves gyártó által készített és Methafilcon A anyagból készült lencsék nemcsak kényelmet, hanem szemek védelmét is nyújtják.

Milyen látáshibákra valók a FitView Daily Plus?

A FitView Daily Plus lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, sférikus korrekciójuk révén. Különböző dioptriákban kaphatók, így az egyéni látási igényekhez igazíthatók.

Hogyan kell felhelyezni a FitView Daily Plus lencséket?

A FitView Daily Plus lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse szemre helyezése előtt alaposan mosson és szárítsa meg a kezét. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az mutatóujj hegyére, emelje fel a felső szemhéjat a másik kézzel, majd helyezze a lencsét a szemre, és csukja be a szemhéjat, többször pislogjon, hogy a lencse helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a FitView Daily Plus lencséket?

A FitView Daily Plus lencsék eltávolítása is ugyanolyan egyszerű, mint felhelyezésük. Ismételten alaposan mosson és szárítsa meg a kezét. Emelje fel a felső szemhéjat, óvatosan fogja meg a lencse alsó szélét a másik kézzel, majd finoman távolítsa el.