Kezdő csomag FitView Daily Plus 10 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

1 790 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Levente
5.0000
Hello, Most vásároltam először nálatok a Fitview lencséket, és nem vagyok csalódott! Az első lencséimet az orvos írta fel, és másodjára próbáltam ez ki nálatok, az első helyett. Könnyű behelyezni és kivenni őket, semmi rossz nem történt a szemmel. Biztosan újravásárolom!
Próbáld ki az Aquaview Daily kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!
 
Innovatív kialakítás - a gyártás során rugalmas alapanyagot használtak. Ennek és az aszférikus szerkezetnek köszönhetően a lencse szélesebb peremmel rendelkezik, így még jobban illeszkedik a szemhez - anélkül, hogy irritációt okozna.
Antibakteriális védelemmel ellátott kontaktlencsék - védelmet nyújtanak a fehérje-lerakódások ellen, és a kényelmes megoldások híveinek a legjobb választás. Ezek a kontaktlencsék lehetővé teszik a maximális higiéniát minden helyzetben, például aktív kikapcsolódás és utazás közben.
Optimális hidratálás egész nap - közvetlenül befolyásolja a remek közérzetet és a teljes szabadságot. Az ilyen típusú látáskorrekció nélkülözhetetlen a munkához és a pihenésre szánt időhöz. Az igényesebb felhasználók is nagyra értékelik.
Magas kényelem - ez a vezető márkától származó napi kontaktlencse nem igényel további ápolást, ami rendkívül fontos a rohanó és elfoglalt emberek számára. Másnap egyszerűen csak új lencsét helyez be. Ezt azok az emberek is értékelni fogják, akik kényelmes megoldást keresnek; legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról.
UV szűrőrendszer - védi a szemet az ultraibolya sugárzás káros hatásaitól, lehetővé téve a szabadtéri tevékenységeket és a teljes pihenést akár a forró napokon is.
 

FitView Daily Plus kontaktlencse jellemzői:

 

A FitView Daily Plus kontaktlencsék, napi kontaktlencsék a rövid és távollátás javítására. A lencsék Methafilcon A anyagból készültek, amely kiváló nedvességgel látja el a szemét egész nap, és rendkívüli kényelmet biztosít. Mindezek mellett, a FitView Daily Plus lencse nem irritálja a szaruhártyát, köszönhetően a magas oxigén permeabilitásnak. 

Az aszférikus kialakításnak, és a kiterjesztett peremtartománynak köszönhetően a könnynek és szemnek egyaránt természetes hatást biztosít. At FitView Daily Plus lencse felületén található természetes antibakteriális szer, megakadályozza a fehérje lerakódások kialakulását. Az objektívet ellátták szűrő blokkolja az UVA és UVB sugarak ellen.

 

Kiknek ajánljuk a Fitview Daily Plus napi kontaktlencsét?

 

A kontaktlencsét a napi kontaktlencsét előnyben részesítő embereknek ajánljuk. Eldobható lencsék, így nem igényelnek további kezelésre. Általában ajánlott azoknak, akik előnyben részesítik a lencse puhaságát és a könnyű behelyezést. FitView Daily Plus a legigényesebb felhasználók számára ajánlott.

 

A FitView Daily Plus lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka FitView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 22 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Methafilcon A
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaFitView
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag FitView Daily Plus 10 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FitView Daily Plus 10 darabos kontaktlencséit?

A FitView Daily Plus 10 darabos kontaktlencsék ideálisak azok számára, akik kényelmes és higiénikus látáskorrekciós megoldást keresnek mindennapos használatra. A 10 darabos kezdőcsomag lehetővé teszi, hogy könnyen teszteljék hatékonyságukat. Saját paramétereik alapján választhatják ki őket, vagy konzultálhatnak egy optometristával.

Biztonságosak a FitView Daily Plus lencsék?

Igen, a FitView Daily Plus lencsék biztonságosak a használatra, mivel egyszer használatosak, ami kiküszöböli a fertőzések és allergiák kockázatát. A magas minőségű Methafilcon A anyagból készültek, amely egész napos viselési kényelmet biztosít.

Milyen látáshibákra valók a FitView Daily Plus?

A FitView Daily Plus lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, sférikus korrekciójuk révén.

Hogyan kell felhelyezni a FitView Daily Plus lencséket?

A FitView Daily Plus lencsék felhelyezése egyszerű és gyors. A kezek mosása és szárítása után óvatosan helyezze a lencsét az ujjbegyekre, majd illessze az szemre úgy, hogy jól tapadjon.

Hogyan lehet levenni a FitView Daily Plus lencséket?

A FitView Daily Plus lencsék eltávolítása is egyszerű. Csak óvatosan húzza le az alsó szemhéjat lefelé, nézzen felfelé, hogy lássa a lencsét, majd finoman fogja meg és távolítsa el az szemből.