Más márkák

Megtekintés Rács Lista

1-36/49 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/49 termék

Oldal
oldalanként

Egyéb látásjavító termékek

A látásproblémákkal küzdők egyre szívesebben használnak kontaktlencséket, amelyek a szemüveg kiváló alternatívái. Bár megfelelő ápolást igényelnek, cserébe számos előnyt nyújtanak: kényelmesebbek, mint a szemüvegek, és nem korlátozzák a látómezőt. A lencsék nagy előnye kétségtelenül az, hogy kívülállók számára láthatatlanok. Segítségükkel pillanatok alatt megváltoztathatja a szeme természetes színét is.

A kontaktlencse vásárlás azonban nem minden. Minden ilyen típusú termék tulajdonosának megfelelő tartozékkal is rendelkeznie kell. Kontaktlencse viselésekor lencsetisztító folyadékokat és speciális tárolókat kell vásárolnia. A folyadékokat a lencsék típusának megfelelően kell kiválasztani. Tároló vásárlásakor érdemes nemcsak gyakorlati, hanem esztétikai szempontokat is figyelembe venni.

A lencse viselésének megkezdése előtt az első lépés a lencsék megvásárlása. Különböző márkák közül válogathat, az egyszer használatos lencséktől az akár 30 napig használható lencsékig.

Válasszunk kontaktlencsét

A CooperVision egyéb termékei közé tartoznak a Biomedics kontaktlencsék, beleértve a Biomedics 1 Day Extra (külön felosztás pozitív és negatív dioptriára), a Biomedics 1 Day Extra toric és a Biomedics 55 evolution (külön felosztás pozitív és negatív dioptriára). A Biomedics 1 Day Extra rövidlátók vagy távollátók számára készült lencse, míg a Biomedics 1 Day Extra toric asztigmatizmussal diagnosztizált személyek számára készült termék. Ahogy a nevük is sugallja, ezek eldobható kontaktlencsék. Ocufilcon D anyagból készültek, és magas hidratáltság (55%) jellemzi őket. Alkalmasak allergiásoknak, az utazást kedvelőknek és aktív életmódot folytatóknak. A vékony és lekerekített szélű Biomedics 55 evolution lencsék modern aberráció-korrekciós rendszerrel (ANS) és beépített UV-szűrővel rendelkeznek.

További termékek még a Miru havi vagy napi kontaktlencsék: a japán Menicon Co. Ltd. gyártmánya. Nagyfokú oxigénáteresztő képesség és simaság jellemzi őket. Az eldobható aszférikus MyDay lencsék csak 4,4% szilikont tartalmaznak, így nagyon lágyak és tökéletesen hidratáltak. UV-szűrővel is rendelkeznek. A Zeiss kontaktlencsék két változatban kaphatók: Zeiss Contact DAY1 Easy Wear (egynapos kontaktlencsék Ethafilcon A anyagból, UV-szűrővel és 55%-os hidratálással) és Zeiss Contact DAY 30 Compatic (havi lencsék Vitafilcon A anyagból, UV-szűrővel és kiváló hidratálással).

Válasszunk folyadékot

Ha többször használható lencséket vásárol, akkor érdemes beszereznie az ilyen típusú termékek ápolására szolgáló megfelelő folyadékot is. Milyen folyadékokat érdemes megvásárolni? Az ajánlott megoldások közé tartoznak: a hidrogén-peroxidon alapuló AOSept Plus HydraGlyde, az Avizor (beleértve az Avizor All Clean Soft vagy az Avizor Unica Sensitive érzékeny szemek számára), a Biotrue hidrogél és szilikon-hidrogél lencsékhez, az Opti-Free (beleértve a többfunkciós folyadékot, az Opti-Free Express-t és az Opti-Free PureMoist-ot), a SOLO-care AQUA, a Wöhlk és a Zero-Seven Refreshing.

Válasszunk tárolót

A kontaktlencse-tárolók szintén fontos kiegészítők. Számos termék közül választhat, gyermekeknek is. Ezek lehetnek például állat- vagy gömb alakúak. Az ilyen típusú termékek fő gyártója a POLYTECH CHEM. Kaphatók szabványos, kerek dobozok is különböző mintákkal és színekkel. Némelyek csipeszt is tartalmaznak. A kontaktlencse-tokok gyártói közé tartozik a Bonasse Enterprises Co. Ltd. vagy a Ningbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.

Márkás termékek a Optilen.hu oldalon

A Optilen.hu webáruház által kínált kontaktlencsék, ápolófolyadékok, szemcseppek és kiegészítők a legmagasabb minőségű márkás termékek, a legújabb technológiai megoldások alapján készültek.