Wöhlk Reinigung Perfect 30 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Wöhlk Reinigung Perfect kétfázisú ápolófolyadék kemény és ortho-korrekciós lencsék számára. A Wöhlk Conditioner folyadékkal együtt a Wöhlk Perfect termékcsalád tagjai. A Wöhlk Reinigung Perfect olyan tisztítótej, amely hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat a lencse felszínéről. A Wöhlk Reinigung külön is használható kemény lencse ápolására. Például ha “minden az egyben” folyadékot használ, akkor esetenként használhat Wöhlk Reinigung folyadékot is, hogy még jobban megtisztítsa lencséit.

 

A Wöhlk Reinigung jellemzői:

 

Amennyiben már lencsét visel, Ön is tudja, milyen fontos azok tisztasága. A nap folyamán a könnyből fehérjék rakódnak le a lencsére, valamint a levegőben található apró szennyeződések is lerakódnak. Ebből kifolyólag a látásélesség romlik, és kényelmetlen a lencse viselés. Az alapos tisztítás különösen fontos kemény lencsék esetén, mivel több évig is hordhatóak. A Wöhlk Reinigung tökéletesen eltávolítja a szerves és szervetlen szennyeződéseket a lencse felületéről. Baktériumölő hatással rendelkezik, és fertőtlenít.

A Wöhlk Reinigung biztonságosan előkészíti a lencsét a szem számára. Nem okoz irritációt és nem lesz érzékenyebb a szem. Tökéletesen tisztán tartja a lencsét anélkül, hogy kárt okozna. A Wöhlk Reinigung nem tartalmaz tiomerzált.

Figyelem! A Wöhlk Reinigung folyadékot tilos lágy kontaktlencsékhez használni! A folyadék kizárólag kemény lencsékhez ajánlott!

 

A Wöhlk Reinigung folyadék összetevői:

  • kálium-nátrium-szulfát,
  • szilikagél,
  • 0,001% Polihexetilén-biguanid pufferált izotóniás oldatban.
További információ
GyártóZEISS
MárkaEgyéb
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml13 300 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Wöhlk Reinigung Perfect 30 ml
Az Ön értékelése