Wöhlk Perfect 120 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Ápolószer merev kontaktlencsékhez.

Tökéletes gondozás Wöhlk Perfect 120 ml kétlépcsős rendszer a merev kontaktlencsékhez (gázáteresztő). Teljes körű ellátást - eltávolítása fehérjék, tisztítás, fertőtlenítés és hidratáló ápolószer. Pufferelt, izotóniás oldat, nem tartalmaz Thiomersal.

 
Tartósítószer nélkül - a lencsetisztító folyadék biztonságos a szem számára, mivel nem tartalmaz káros tartósítószereket. A készítményt allergiások és érzékeny szemű személyek is használhatják.
Kemény lencsékhez - a kemény kontaktlencsék leggyakrabban azok által használtak, akik összetett látási problémával küzdenek, és teljesen másfajta segédanyagokra van szükségük. A Wöhlk Perfect egy olyan lencsetisztító folyadék, amelyet éppen ezen típusú kontaktlencsék ápolására fejlesztettek ki.
Aktív fertőtlenítés - a lencséket alaposan megtisztítja - a portól, a fehérje lerakódásoktól, a zsíroktól és a szemre veszélyes baktériumoktól egyaránt.
Extra hidratáció - a tisztító folyadék növeli a lencsék viselési kényelmét az extra hidratáló anyagoknak köszönhetően, amelyek hosszú ideig megőrzik a lencsék nedvességét.
Optimális űrtartalom - Wöhlk Perfect
Optimális űrtartalom - a 120 ml-es palack egy nagyon hatékony megoldás, amely teljesen biztonságosan használható.
Hosszabb élettartam - a folyadékkal történő megfelelő és rendszeres ápolás különféle sérülésektől védi meg a lencséket, és lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezhesse viselésüket.
 

A folyadék Wöhlk Perfect 120 ml tartalmaz:

  • Hydroxypropylmethylzellulose,
  • poloxamer,
  • EDTA 0,1%,
  • Polyhexamethylen biguaniddal 0,0004% -os pufferelt,
  • izotóniás oldat.
További információ
GyártóZEISS
MárkaEgyéb
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml3 325 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Wöhlk Perfect 120 ml
Az Ön értékelése