Zeiss All-In-One ADVANCE 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

4 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Zeiss All-In-One Advance egy olyan kontaktlencse folyadék, amely minden lágy típusú kontaktlencséhez megfelelő. Tisztít, fertőtlenít, hidratál, eltávolítja a fehérje és zsír lerakódásokat, és tárolható benne a kontaktlencse. Egyedülálló ActiPro aktív anyagot tartalmaz, amely a lerakódott fehérje és zsír maradványokat eltávolítja. Az ActiPro tökéletes a szilikon-hidrogél anyagból készült lencsékhez.

 
Minden típusú lágy kontaktlencséhez - a tisztító folyadékot bármilyen típusú lágy kontaktlencse esetében használhatja, legyen az kéthetes, havi vagy éves.
Biztonságos tárolás - a tisztító folyadék főként a kontaktlencsék biztonságos tárolására szolgál olyan időszakban, amikor éppen nem használja őket. Nyugodtan tárolhatja őket egy folyadékkal teli tárolóban néhány napig anélkül, hogy aggódnia kellene az értékes tulajdonságaik elvesztése miatt.
Teljeskörű fertőtlenítés - a tisztító folyadék eltávolítja a lencsék felületéről a legmakacsabb szennyeződéseket is, például zsírokat, fehérje lerakódásokat és veszélyes baktériumokat.
További hidratálás - mi lenne a kontaktlencsével megfelelő hidratáltság nélkül? Biztosan kényelmetlen lenne a használata. A tisztító folyadék visszaállítja a lencsék eredeti hidratáltságát, megelőzve a szárazságot.
Rugalmasabbá teszi - a tisztító folyadékban található tápanyagok pozitívan befolyásolják a lencsék rugalmasságát is. Néhány órás áztatás után a lencsék visszanyerik eredeti rugalmasságukat, és ezzel növelik a kényelmet.
Gazdaságos kiszerelés - Zeiss All-In-One ADVANCE
Gazdaságos kiszerelés - a tisztító folyadékot egy hatalmas 360 ml-es palackban találja! Ez ideális választás mindazok számára, akik minden nap kontaktlencsét használnak, és folyamatosan szükségük van magas minőségű tisztító folyadékra.
 

A Zeiss All-In-One ADVANCE folyadék jellemzői

 

A fehérje/zsír lerakódások sajnos jelentősen csökkentik kontaktlencse viselés során a komfortérzetet. Az Acti-Pro anyaga az éjszakai tárolás során lerakódik a lencse felszínére. A tisztító anyag hidrofób tulajdonságainak köszönhetően a vízrészecskék könnyebben és tovább maradnak a lencse felszínén. Ennek következményeképp áztatás során a nem kívánatos maradványok könnyebben eltávolíthatóak.

A Zeiss All-In-One Advance 360ml-es folyadék pufferált, izotóniás folyadék ActiPro anyaggal. Továbbá tartalmaz 0,0001% Polyhexanide tartósítószert. Eltávolítja a lipid-és fehérje lerakódásokat. Mindenfajta lágy kontaktlencséhez használható.

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóZEISS
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 217 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Zeiss All-In-One ADVANCE 360 ml
Az Ön értékelése