SOLO-Care AQUA™ 90 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

1 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A SOLO-care AQUA lágy kontaktlencsékhez ajánlott ápolószer - ideális mindazoknak, akik azt szeretnék, hogy a lencse sokáig jól hidratált és tiszta legyen. Kétség nélkül szeretik az aktív életmódot folytató személyek, valamint azok, akik elfoglaltak és szeretik az egyszerű, hatékony folyadékokat.

 
Akár 90%-kal jobb hidratálás - a Solo-Care Aqua folyadék rendszeres használatának vizsgálatai azt mutatták, hogy a kontaktlencse rendszeres ápolása során akár 90%-kal jobb hidratálást lehet elérni, ezáltal növelve a viselésük kényelmét.
Szennyeződésektől mentes - a gondosan kidolgozott formula felelős a lencse alapos tisztításáért - nem csak a külső por és szennyeződések, hanem a fehérjékből kialakuló lerakódások és a veszélyes mikroorganizmusok eltávolításáért is.
Védelem a lerakódások ellen - a rendszeres használat jelentősen növeli a lencse ellenálló képességét a könnyek természetes kialakulásának melléktermékeként ismert fehérje lerakódásokkal szemben.
B5 provitamin - az ápolófolyadékban rendkívül értékes összetevőket, például szorbitolt és B5 provitamint találunk, amelyek segítik a szemet a fertőzések, irritációk és túlzott kiszáradás elleni védelemben.
Hosszú távú tárolás lehetősége - SOLO-care AQUA
Hosszú távú tárolás lehetősége - az ápolófolyadékkal teli tárolóban még a jelenleg nem használt lencséket is elhelyezheti, és akár 30 napig is tárolhatja, biztosítva, hogy ezalatt megőrizzék értékes tulajdonságaikat.
 

A SOLO-care AQUA folyadék jellemzői:

 

A SOLO-Care Aqua egy multifunkciós kontaktlencse ápolószer. A legtöbb lencseviselő 10 óránál hosszabb ideig viseli kontaktlencséit és ezért a nap végére a szemüket szárazabbnak érzik. Főképp, ha légkondicionált, füstös helyiségben vagy hosszabb ideig a számítógép képernyője előtt tartózkodnak. Ez a kontaktlencse ápoló – kivételes hidratáló hatásának köszönhetően – egész napra kényelmes lencseviseletet biztosít. Alcon termék!

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóMenicon Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 978 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:SOLO-Care AQUA™ 90 ml
Az Ön értékelése