Miru 1day 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

6 870 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Miru 1day napi kontaktlencse a japán Menicon gyártótól - ez volt az első gyártó, aki szilikon monomert szabadalmaztatott.

 
Hioxifilcon A anyag - a kontaktlencsék gyártásához az alkotók ultramodern, magas víztartalmú szilikon-hidrogél anyagot használtak, ami jelentősen növelte a kontaktlencsék által nyújtott kényelmet.
Vízmegkötő képesség - a lencsék kiváló hidratáltságot biztosítanak, amely a behelyezést követő órákon keresztül is fennmarad. Ez annak köszönhető, hogy képesek a víz megkötésére a saját szerkezetükben.
Továbbfejlesztett kialakítás - a lencsék egyedi szerkezete hozzájárult a szemhéj és a lencse közötti súrlódás csökkentéséhez, ezáltal megszüntetve az irritáció kockázatát és a lencsék érzékelhetőségét a szemen.
Biokompatibilis folyadékkal ellátott tasak - mindegyik lencse egy vékony alumínium csomagolásban található, amely magas minőségű biokompatibilis folyadékkal van feltöltve. Ennek köszönhetően a lencsék hosszú ideig megőrzik értékes tulajdonságaikat - még akkor is, ha nem használják őket.
30 darabos kiszerelés - Miru 1Day
30 darabos kiszerelés - éppen elegendő ahhoz, hogy kipróbáljon egy adott típusú lencsét, vagy kombinálhatja egy másik , eltérő dioptriával, és létrehozhat egy teljesen személyre szabott készletet.
Napi használat - a lencsék napi használatra készültek, tehát minden reggel egy új és friss pár lencsét használhat. Ez kiváló választás azoknak, akik fontosnak tartják a fokozott higiéniát és dinamikus életmódot folytatnak.
 

A Miru 1day lencse jellemzői:

 

A Miru 1day naponta cserélendő szilikon-hidrogél lencse. Gyártásához a Hioxifilcon A anyagot használták, amely magas víztartalommal (57%) rendelkezik. Továbbá a lencsék megtartják a vizet, ezáltal egész napon át hidratált marad, így biztosítva a kényelmet, és csökkentve a szemszárazságot.

A Miru 1day kontaktlencse használatával minimalizált a lencse és a szemhéj közötti súrlódás pislogás során. Ez az egyedülálló CENTRAFORM kialakításának köszönhető.

A Miru 1day kontaktlencse a világ legvékonyabb (1mm-es vastagságú) alumínium csomagolásában található. A tartó kívül helyezkedik el, így a napi használata nagyon egyszerű. A csomagolás megóvja a lencse belső részét a piszoktól. A Miru 1day óvja a szem higiéniáját.

 

Kinek ajánljuk a Miru 1day lencsét?

 

A Miru 1day lencsét azoknak ajánljuk, akik az eldobható lencséket részesítik előnyben. A teljes csomagolás elfér egy pénztárcában vagy egy kisebb táskában.

 

A Miru 1day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Miru lencsék
Gyártó Menicon Co. Ltd.
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 19 x 10-9
Hidratációs fok 57%
Anyag Hioxifilcon A
Technológia CENTRAFORM
További információ
GyártóMenicon Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Miru 1day 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Miru 1day 30 darabos kontaktlencséit?

A Miru 1day 30 darabos kontaktlencséket kiválaszthatja saját látásparamétereinek alapján vagy optometrista segítségével. A csomag 30 darab lencsét tartalmaz, ami hosszú távú kényelmet biztosít. Emellett, ezek a lencsék magas, 57%-os hidratáltsági szintet kínálnak, ami egész napos viselési komfortot garantál.

Biztonságosak a Miru 1day kontaktlencsék?

Igen, a Miru 1day kontaktlencsék biztonságosan használhatók. A Menicon Co. Ltd. által gyártottak, ami magas minőséget és biztonságot garantál. Ezenkívül, mint napi egyszer használatos kontaktlencsék, minimalizálják a fertőzés és allergia kockázatát, biztosítva a frissességet minden egyes felvételkor.

Milyen látáshibára valók a Miru 1day kontaktlencsék?

A Miru 1day kontaktlencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak.

Hogyan kell felhelyezni a Miru 1day kontaktlencséket?

A Miru 1day kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét a mutatóujj hegyére, és finoman tegye fel a szemre. Miután beillesztette a lencsét, ellenőrizze, hogy nincs-e kellemetlen érzés vagy idegen test a szemhéj alatt.

Hogyan lehet levenni a Miru 1day kontaktlencséket?

A Miru 1day kontaktlencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat, és az ujjheggyel tolja a lencsét a szem közepéhez. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét és dobja el.