Menicon Co. Ltd. lencsék és ápolószerek

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

Menicon Co. Ltd. lencsék és folyadékok

A kontaktlencsék megvásárlása nem minden. Fontosak a megfelelő kiegészítők is, például az ápolófolyadékok és a lencsetárolók. A választék nagy, érdemes tehát előzetesen konzultálni egy szakemberrel.

Cégismertetés: Menicon Co. Ltd.

A Menicon Co. modern, magas minőségű termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is. A Menicon egy 1951 óta működő japán vállalat, amely mára már közel 80 országban ismert. A Menicon Co. küldetésének fő célja a felhasználó számára biztonságos kontaktlencsék létrehozása, tehát a lencsetulajdonosok egészségének figyelembevételével gyártják azokat. A cég nemcsak lencséket gyárt, hanem tervez is. Érdekes tény, hogy éppen ez a japán vállalat szabadalmaztatta és használta először a szilikon monomert a lencsékben.

Menicon Co. kontaktlencsék előnyei

Jelenleg a Miru lencsék mindennapi és havi változatokban egyaránt elérhetők. A Miru 1day lencsék egyszer használatos termékek. Ezek szilikon-hidrogél lencsék, Hioxifilcon A anyag felhasználásával készültek, magas hidratáltsági fokkal (57%) rendelkeznek. Emellett a lencsék tökéletesen megtartják a vizet, így egész nap magas viselési kényelmet biztosítanak szemszárazság és irritáció nélkül. A Miru 1day lencséket egyedi éltervezés (CENTRAFORM) jellemzi, amely csökkenti a súrlódást a lencse és a szemhéj között. Az aktív életmód kedvelői számára is megfelelőek lesznek.

A Miru 1month szilikon-hidrogél havi lencsék Asmofilcon A anyag felhasználásával készültek, magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek és MeniSilk™ technológiát alkalmaztak, amely biztosítja az oxigén hatékony áramlását a lencsén keresztül. A Miru 1month kontaktlencsék nagyon simák, mert innovatív bevonatot használnak. Ezek a lencsék kiváló látásélességet garantálnak, és ellenállnak a bakteriális lerakódásokkal szemben.

Menicon Co. ápoló folyadékok előnyei

A folyadékok közé tartozik a népszerű SOLO-care AQUA oldat. Az innovatív formulának köszönhetően, amely a B5 provitamin és a szorbitol kombinációján alapul, tökéletesen hidratálja a lencsét. A folyadékot naponta használhatja a lencsék gondozására, akár 5 percig is. A jelenleg nem használt lencséket akár 30 napig is tárolhatja a folyadékban. A termék különféle kiszerelésekben kapható, 90 és 360 ml-es csomagban.

Menicon Co. termékei

A Menicon Co. által kínált kontaktlencsék és oldatok a legmagasabb minőségű márkás termékek, a legújabb technológiai megoldások alapján létrehozva.