Miru 1month 6 db

Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

8 080 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Miru 1month havi kontaktlencse a tiszteletreméltó japán gyártó, a Menicon cég terméke. Kiváló pontossággal rendelkezik, és ellenáll a fehérje lerakódásokkal szemben.

 
Extra hidratálás - annak érdekében, hogy a kontaktlencsék még kényelmesebbek legyenek a mindennapi viselés során, a készítők extra hidratáló összetevővel gazdagították őket.
Magas légáteresztő-képesség - elsősorban az oxigénre vonatkozik, és ennek köszönhetően a kontaktlencsék még jobb egészséget biztosítanak. A szaruhártya oxigénellátása folyamatos.
Kiváló élesség - a kontaktlencsék használata véget vet a homályos és torzult látásnak. A kontaktlencsék kiváló látásélességet garantálnak, és megfelelnek mind a távol- mind a rövidlátók igényeinek.
Nanogloss bevonat - a kontaktlencsék lágy, vékony és sima felülete növeli ellenállóságukat a lerakódásokkal szemben, valamint javítja a látásminőséget. Emellett segít abban, hogy a lencsék szinte észrevétlenek legyenek a szemen.
Havi csere - egy pár kontaktlencsét akár 30 napig is használhat. Ez azonban rendszeres, esti ápolást igényel egy speciális folyadék használatával.
Nagy csomagolás - Miru 1Month
Nagy csomagolás - mindössze hat darab lencsét tartalmaz, de ez elegendő három havi rendszeres használathoz. Ez egy remek módja mind az idő, mind a pénz megtakarításának.
 

A Miru 1month lencse jellemzői:

 

A Miru 1month lencse nagy előnye a magas légáteresztő-képesség (161 Dk/t). Ez az Asmofilcon A szilikon-hidrogél anyagnak és a továbbfejlesztett MeniSilkTM technológiának köszönhető. Ezen eljárás által az oxigén a teljes lencsefelületen átjut, így megfelelő oxigén ellátást és hidratációt biztosít. A Miru 1month kontaktlencse innovatív NanoglossTM bevonattal van ellátva, így a felülete kiváltképp sima - ezáltal véd a bakteriális üledékektől és növeli a kényelmet és a látás pontosságát.

 

Kinek ajánljuk a Miru 1month lencsét?

 

A Miru 1month lencsét azoknak ajánljuk, akik havi szinten szeretnék cserélni lencséjüket. Ezen lencséket azok is használhatják, akik szemszárazságtól szenvednek.

 

A Miru 1month lencse előnyei:

 
  • a MeniSilkTM technológiának köszönhetően folyamatos oxigénellátást biztosít a szaruhártyának a lencse teljes felszínén;
  • a lágy, vékony és sima felület ellenáll a lerakódásokkal szemben, növeli a látás minőségét és észrevétlen marad a szem számára;
  • a MeniSilkTM technológia további hidratációt biztosít, így a mindennapos kényelem garantált;
  • nagyon magas százalékú látás pontosság - torzítás és elmosódás nélkül;
  • gazdaságos kiszerelés, mely 6 darab lencsét tartalmaz, így 3 havi használatra elég;
  • takarékos - egy pár lencse 30 napig elég.
 

A Miru 1month lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka Miru lencsék
Gyártó Menicon Co. Ltd.
Dioptria: -13,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,3; 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 161 x 10-9
Hidratációs fok 40%
Anyag Asmofilcon A
Technológia MeniSilk™
További információ
GyártóMenicon Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Miru 1month 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Miru 1month 6 darabos kontaktlencséit?

A Miru 1month kontaktlencsék 6 darabos kiszerelésben érhetőek el, ami kényelmes ellátást biztosít hosszú távra. A MeniSilk technológia és az Asmofilcon A anyag Nanogloss™ bevonattal nemcsak rendkívüli viseleti komfortot biztosítanak, hanem kiváló látásminőséget is. Választhatók önállóan a termék paraméterei alapján, vagy optometrista segítségével, aki személyre szabottan igazítja őket a látási igényeidhez.

Biztonságosak a Miru 1month kontaktlencsék?

Igen, a Miru 1month kontaktlencsék biztonságosan használhatók. A Menicon Co. Ltd. által gyártottak, amely garancia a magas minőségre és biztonságra. Ezenkívül egyedülálló kialakításuk és anyagaik megfelelő szemventilációt biztosítanak, minimalizálva az irritáció és fertőzések kockázatát.

Milyen látáshibára valók a Miru 1month kontaktlencsék?

A Miru 1month kontaktlencsék rövidlátásra és távollátásra valók. Sférák típusú korrekciójukkal összpontosítanak a látásélesség javítására az ilyen típusú refrakciós hibákkal rendelkező személyek számára.

Hogyan kell felhelyezni a Miru 1month kontaktlencséket?

A Miru 1month kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt felhelyezi a lencsét, mindig alaposan meg kell mosnia és meg kell szárítania a kezét. Ezután helyezze a lencsét a mutatóujj hegyére, a többi ujjal tágítsa ki a szemhéjakat. Óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére, felnézve. A lencse elhelyezése után finoman engedje el a szemhéjakat és pislogjon néhányszor, hogy a lencse stabilizálódjon.

Hogyan lehet levenni a Miru 1month kontaktlencséket?

A Miru 1month kontaktlencsék levételéhez ismételten mosson és szárítson kezet. Ezután fordítsa felfelé a fejét és óvatosan húzza le az alsó szemhéjat. Az ujjával tolja a lencsét az szem fehér részére, majd óvatosan fogja meg a szélét. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét a mutatóujj és a hüvelykujj között, és vegye ki a szemből.