SOLO-care AQUA™ 360 ml

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 680 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!


Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Károly
5.0000
Szerintem szuper, nem próbáltam sokfélét, de ez minden szempontból megfelelő. Havi kontaktlencsét használok, és még a hónap végén is jól tisztít, nem kellemetlen a viselet.

A SOLO-care AQUA lágy kontaktlencsékhez ajánlott ápolószer - ideális mindazoknak, akik azt szeretnék, hogy a lencse sokáig jól hidratált és tiszta legyen. Kétség nélkül szeretik az aktív életmódot folytató személyek, valamint azok, akik elfoglaltak és szeretik az egyszerű, hatékony folyadékokat.

 
Akár 90%-kal jobb hidratálás - a Solo-Care Aqua folyadék rendszeres használatának vizsgálatai azt mutatták, hogy a kontaktlencse rendszeres ápolása során akár 90%-kal jobb hidratálást lehet elérni, ezáltal növelve a viselésük kényelmét.
Szennyeződésektől mentes - a gondosan kidolgozott formula felelős a lencse alapos tisztításáért - nem csak a külső por és szennyeződések, hanem a fehérjékből kialakuló lerakódások és a veszélyes mikroorganizmusok eltávolításáért is.
Védelem a lerakódások ellen - a rendszeres használat jelentősen növeli a lencse ellenálló képességét a könnyek természetes kialakulásának melléktermékeként ismert fehérje lerakódásokkal szemben.
B5 provitamin - az ápolófolyadékban rendkívül értékes összetevőket, például szorbitolt és B5 provitamint találunk, amelyek segítik a szemet a fertőzések, irritációk és túlzott kiszáradás elleni védelemben.
Gazdaságos kiszerelés - SOLO-care AQUA
Gazdaságos kiszerelés - a folyadék egy nagy, 360 ml-es palackban található. Ez rendkívül gazdaságos megoldás a napi használat során.
Hosszú távú tárolás lehetősége - SOLO-care AQUA
Hosszú távú tárolás lehetősége - az ápolófolyadékkal teli tárolóban még a jelenleg nem használt lencséket is elhelyezheti, és akár 30 napig is tárolhatja, biztosítva, hogy ezalatt megőrizzék értékes tulajdonságaikat.
 

A SOLO-care AQUA folyadék jellemzői:

 

Mitől jó a SOLO-care AQUA? A SOLO-care AQUA B5 provitamint és szorbitot tartalmaz. HydroLock rendszerrel van ellátva, amely nagyszerű hidratálást nyújt a lencsék számára a nap folyamán. A SOLO-care AQUA folyadékkal tisztított lencsék akár 90%-kal jobban hidratáltak azon lencsékkel összevetve, amelyek a piacon elérhető egyéb folyadékkal vannak tisztítva. Továbbá a SOLO-care AQUA eltávolítja a szennyeződést és hosszantartó védelmet nyújt a lencse számára.

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóMenicon Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml744 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:SOLO-care AQUA™ 360 ml
Az Ön értékelése