ReNu® MPS™ 360 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 550 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A ReNu MPS többfunkciós aszeptikus puffer izotóniás ápolófolyadék oldat. Mindennapi használatra tervezték, azaz fertőtlenít, hidratál, öblít és alkalmas minden típusó lágykontaktlencse tárolásához. Ez az új generációs Renu MultiPlus javasolt megoldás különösen az emberek érzékeny szemét. A Renu MPS új generációs ápolófolyadéka, főleg érzékeny szemű kontaktlencse viselőknek Ajánlott.

 
Teljeskörű tisztítás - a ReNu MPS ápolófolyadék fő feladata a mindenféle szennyeződés, lerakódás és veszélyes mikroorganizmusok teljes eltávolítása.
Biztonságos tárolás - ha már felbontott egy új pár lencsét, de valamilyen okból nem tervezi használni őket a következő napokban, tegye be egy folyadékkal teli tárolóba! Így megőrzik minden tulajdonságukat.
Hosszabb hidratálás - a lencse naponta néhány órás áztatása növeli a hidratáltsági szintet, és meghosszabbítja ezt a hatást. Így a szemek még ellenállóbbá válnak a kiszáradással szemben.
Védelmet nyújt - a speciális folyadék használatával és a lencse rendszeres ápolása révén a lencse még hosszabb ideig megtartja az ideális állapotát, ezáltal nagyobb pénzügyi megtakarítást biztosítva.
Gazdaságos kiszerelés - AquaView Toric
Gazdaságos kiszerelés - a ReNu MPS ápolófolyadék 360 ml-es kiszerelésben érhető el. Ez ideális mennyiség a napi használathoz, és extra pénzügyi megtakarítást nyújt.
Allergiások számára is megfelelő - AquaView Toric
Allergiások számára is megfelelő - a ReNu MPS ápolófolyadékot allergiások és a rendkívül érzékeny személyek is használhatják, mivel teljesen antiszeptikus és pufferelt, így nem okoz irritációt vagy vörösödést.
 

Összetevők:

  • steril bórsav oldat,
  • dinátrium-edetát,
  • nátrium-borát,
  • nátrium-klorid,
  • Dymed (polyaminopropyl biguanid) 0,00005%,
  • poloxamin 1%.

Nem tartalmaz klórhexidint vagy timerozált.

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml708 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:ReNu® MPS™ 360 ml
Az Ön értékelése