Wöhlk Enzym 10 Tabletták

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden kontaktlencse-használó tudja, milyen kellemetlen, amikor üledék halmozódik fel a lencsék felületén. Ez általában a nap végén történik. A fehér bevonat elhomályosítja a látást és a lencsék viselése nem túl kényelmes. A felületen képződő üledékek szerves anyagok, amelyek természetes módon fordulnak elő a könnyekben: pl. fehérjék, zsírok és poliszacharidok. Gyakran a lencsék egyszerű átöblítése nem elegendő a hatékony tisztításhoz. Az enzimtabletták nagy segítséget nyújtanak a lencsék tökéletes átláthatóságának megőrzéséhez. Tabletta enzimes lágy és gázáteresztő kontaktlencsékhez. Minden lencsén felhalmozódnak a mindennapi használat során a fehérjék és egyéb lerakódások. Az Enzimes tabletta tartalmaz olyan hatóanyagot, amely képes eltávolítani ezeket a lerakódásokat a lencse felületéről. Az enzimes tabletta használatát hetente javasoljuk.

 
Minden típusú lencse esetén - enzimtablettákat használhat bármilyen típusú lencséhez, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen típusú lencséket használ - kemény vagy lágy, szilikon-hidrogél vagy szilikon.
Szerves szennyeződések eltávolítása - enzimtabletták használata a legjobb módszer a lencsék szerves szennyeződéseinek - főként a fehérje- és zsírlerakódásainak - eltávolítására, amelyek legintenzívebben a nap végén halmozódnak fel. A Wöhlk Enzimnek köszönhetően a lencsék kifogástalanul tiszták lesznek és készen állnak a következő viselésre!
Biztonságos működés - mivel a tablettákban lévő enzimek csak a szerves anyagokra hatnak, a lencsék felülete, amelyet általában szilikonból készítenek, érintetlen marad. Ez garantálja a lencsék teljes biztonságát.
Látásminőség javítása - a tablettáknak köszönhetően, amelyek eltávolítják a szerves szennyeződéseket, a lencsék átláthatóbbá válnak, ezáltal javul a látás minősége. A látás tiszta lesz: zavaró tükröződések és homályos pontok nélkül.
Tartósítószermentes formula - Wöhlk Enzym

 
Tartósítószermentes formula - a tabletták nem tartalmaznak tartósítószert, ami rendkívül biztonságossá teszi használatukat a lencsék és a szemek számára egyaránt, így a rendkívül érzékeny szemű lencseviselők is bátran használhatják.
Heti egyszeri használat - a legjobb ápolási eredmények elérése és a lencsék tökéletes tisztán tartása érdekében ajánlott a tablettákat hetente egyszer használni. 10 darabos csomagja így több, mint két hónapra elegendő készletet biztosít.
 

Wöhlk Enzym tabletták jellemzői:

 

Az organikus eredetű szennyeződések eltávolításának legjobb módjai az enzimek. Az enzimek olyan molekulák, amelyek gyorsan és hatékonyan bontják le a fehérjéket, zsírokat és poliszacharidokat. Mivel nagyon specifikusan kizárólag az organikus vegyületekre hatnak, a lencsék felülete érintetlen marad (hiszen a lencsék mesterséges anyagokból készülnek). Az enzimek szelektív hatása miatt nagyon hatékonyak a lerakódások tisztításában, miközben 100%-ban biztonságosak minden típusú kontaktlencse esetén. Használhatók lágy és kemény lencsékhez is.

A Wöhlk Enzym tablettákban a hatóanyag a Subtilisin A. Ez egy olyan enzim, amely tökéletesen tisztítja az organikus lerakódásokat a kontaktlencsék felületén. Lebontja a zsírokat, fehérjéket és poliszacharidokat, amelyek a könnyrétegből kerülnek a lencsékre.

A Wöhlk Enzym tabletták minden típusú lágy és kemény kontaktlencséhez biztonságosan alkalmazható, nem károsítják a felületet, nem lépnek reakcióba a lencsékkel. Ugyanakkor nagyon hatékonyak, és tökéletesen tiszta és átlátható lencséket érhetünk el használatukkal.

 

Kiknek ajánljuk a Wöhlk Enzym tablettákat?

 

A Wöhlk Enzym tabletták használata jelentősen javítja a kontaktlencse viselésének kényelmét és meghosszabbítja azt az időt, amíg a látás tiszta marad és nem "fehéredik el" a lencse. A Wöhlk Enzym tabletta hetente egyszeri használatát javasoljuk, hogy lencséi tökéletesen tiszták maradjanak.

További információ
GyártóZEISS
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml39 900 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Wöhlk Enzym 10 Tabletták
Az Ön értékelése