Avizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

3 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Avizor Unica Sensitive folyadék nagyon érzékeny szemű kontaktlencse viselők számára lett kifejlesztve.

 
Hosszan tartó hidratálás - a lencsék tisztító folyadékban történő áztatása gyors és hatékony módja a kezdeti hidratáltságuk visszaállításának és a maximális kényelem újbóli helyreállításának.
Érzékeny szemekre tervezve - az említett tisztító folyadék összetételében minimalizálták a tartósítószereket. Ennek eredményeként a készítményt nagyon jól tolerálják az allergiás reakciókra hajlamos személyek.
Biztonságos tárolás - a folyadékkal teli tároló ideális környezet az éppen nem használt lencsék tárolásához. A szennyeződésektől távol megőrzik értékes tulajdonságaikat, készen állva a használatra.
Hatékony fertőtlenítés és tisztítás - a folyadék legfontosabb feladata a lencsék alapos megtisztítása a rajtuk lerakódott szennyeződésektől: fehérjék, zsír, por, veszélyes mikroorganizmusok. Ezáltal visszaállítja a lencsék hibátlan tisztaságát és sterilitását.
Védelem a mikrosérülésekkel szemben - Avizor Unica Sensitive
Védelem a mikrosérülésekkel szemben - a folyadék összetételét számos tápláló összetevő gazdagítja, amelyek pozitívan befolyásolják a szem állapotát - támogatják a szaruhártya regenerációját, védelmet nyújtva a mikrosérülésekkel és az iritációval szemben.
 

A Avizor Unica Sensitive jellemzői:

 

Nátrium-hialuronátot tartalmaz, egy olyan természetes összetevőt ami megtalálható a szemben is, és minimális mennyiségű tartósítószert. Egy kis mennyiség megakadályozza a szem allergiás reakcióját. Minden típusú kontaktlencse tisztításához alkalmazható, beleértve a modern szilikon-hidrogél lencséket.

Az Avizor Unica Sensitive tökéletes tisztításhoz, fertőtlenítéshez, fehérje lerakódások eltávolításához, leöblíti és hidratálja a kontaktlencséket, valamint alkalmazható tároláshoz is. Hidratálja, és megkönnyíti a behelyezést. Ezenkívül csökkenti a száraz szem tüneteit, és megakadályozza mechanikai sérülések által okozott a szempirosságot. Ezzel meghosszabbítja kényelmes lencseviselést, kiválóan védi a szaruhártyát és hidratálja a szemet.

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóAVIZOR
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 137 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Avizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml
Az Ön értékelése