Boston Simplus 120 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 760 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A kemény kontaktlencsék speciális ápolást igényelnek, mivel fennáll a lencsék sérülésének veszélye nem megfelelő tisztító folyadék használata esetén. A Boston Simplus folyadék ezen kontaktlencsék ápolására és fertőtlenítésére lett tervezve.

 
Neves gyártó terméke - a Boston Simplus tisztító folyadék egyik terméke annak a vállalatnak, amely a világ egyik legelismertebb és legismertebb optikai termékeket előállító cége. Ez a gyártó a Bausch&Lomb.
Továbbfejlesztett összetétel - a tisztító folyadék tartalmát néhány tisztító és hidratáló összetevővel bővítették. Ennek köszönhetően a készítmény magas hatásfokkal rendelkezik és még hatékonyabb a lencse ápolásában.
Extra hidratálás - a folyadék növeli a kényelmet az extra hidratáló funkció révén. A lencse visszanyeri eredeti nedvességét, és akár több óráig is megőrzi azt.
Teljeskörű fertőtlenítés - a Boston Simplus folyadék alaposan fertőtleníti és megtisztítja a lencsét. A felületéről eltűnnek a környezeti szennyeződések - por, zsír és fehérje lerakódások, valamint veszélyes baktériumok és gombák. A lencse maradéktalanul tiszta, és készen áll a biztonságos és kényelmes használatra.
Akár 6 hónapig is használható - Boston Simplus
Akár 6 hónapig is használható - a Boston Simplus folyadékot a felbontástól számított fél évig használhatja. Ez megakadályozza, hogy akár néhány millilitert is elpazaroljon.
Felületi szennyeződések eltávolítása - Boston Simplus
Felületi szennyeződések eltávolítása - a lencse felületén található szennyeződések eltávolításához nem kell hosszan és erősen dörzsölnie. Elegendő, ha elhelyezi őket egy folyadékkal teli tárolóban.
 

A Bausch&Lomb által gyártott Boston Simplus folyadék 120 ml-es kiszerelésben érhető el. Legfőbb tulajdonsága a magas minőség. Több komponens is szerepet játszik a lencse megfelelő tisztítása érdekében. A folyadék tartalmaz egy hidratáló hatóanyagot és egy tisztító hatóanyagot, ezáltal a lencsét nem kell mechanikus módon, dörzsöléssel tisztítani. A folyadék továbbá használható fertőtlenítésre, és a lencse felszínén felhalmozódó fehérje eltávolítására. A napi tisztítás és tárolás a Boston Simplus folyadékban biztosítja a lencse tökéletes tisztaságát. Továbbá, a folyadék hidratáló és tartósító hatással rendelkezik, így sokkal hatékonyabb, mint más egy-, illetve kétkomponensű folyadék.

Felbontás után maximum 6 hónapig használható.

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml2 300 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Boston Simplus 120 ml
Az Ön értékelése