Dolce&Gabbana szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/96 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/96 termék

Oldal
oldalanként

Dolce&Gabbana dioptriás és napszemüvegek

Az ismert és a luxusmárkák között, a divat világában van egy márka, amely kitűnik a többi közül, ez pedig a Dolce&Gabbana. Ez az egyik legváltozatosabb divatmárka, ugyanis megtaláljuk az elegáns ruhák címkéin, parfümön, de még a korrekciós szemüvegeken és a napszemüvegeken is.

A cég története

A Dolce&Gabbana cég Olaszországban alakult 1985-ben. Ez egy olyan cég, amely az egész világban diktálja az új divattrendeket. A márkát egy pár hozta létre Domenico Dolce és Stefano Gabbana, innen származik a márkanév. Nagyon híresek a Dolce&Gabbana; ruhái, de ugyanúgy híresek a további termékei is, mint a kiegészítők a ruhákhoz, amibe beletartoznak a szemüvegek. Minden híres ember a világon szívesen hordja azokat a termékeket, amelyek Dolce&Gabbana; logóval rendelkeznek.

Korrekciós vagy a napszemüvegek terén a Dolce&Gabbana; termékeket a minőségi kivitelezés jellemzi , amik nagyon értékesek a piacon, úgy mint a többi terméke ennek a márkának. Dolce&Gabbana; termék kínálatában megtalálhatóak mind a női, mind a férfi szemüvegek. Érdekes és egyedi stilisztikával rendelkeznek, amelyek valódi szakemberek terveztek. A Dolce&Gabbana; szemüvegek között megtalálhatóak az egyszerű modellek is, amelyek fémből készültek, valamint léteznek futurisztikus unisex változatok is. A D&G; termék kínálatában megtaláljuk a műanyag kereteket is, klasszikus vagy divatosabb formájában egyaránt:

  • Négyszögletes szemüvegek,
  • Kerek szemüvegek,
  • Macskaszem szemüvegek,
  • Az úgynevezett pilóta szemüvegek,
  • Asszimetrikus szemüvegek és keretek.

Mivel a keretek és a Dolce&Gabbana; napszemüvegek különböző színvilágban megtalálhatóak, mindenki megtalálja a hozzá illő modellt, amiben nagyszerűen fog kinézni. Minden Dolce&Gabbana; szemüveg és keret rendelkezik az oldalán gravírozott vagy pecsételt védjeggyel.

A cég előnyei

A Dolce&Gabbana; cég, röviden D&G;, csak olyan szemüveget és más egyéb termékeket gyárt, amelyek a legújabb technológiával készültek. Mindegyik termék kiváló minőségű, és még a legigényesebb felhasználó is megtalálja a magának valót. Sőt mi több, a ruhák és a Dolce&Gabbana; kiegészítők egy luxus szimbólum, amely a divatvilágban egyedi irányzatot mutat. A Dolce&Gabbana; kereteket az különbözteti meg a többitől, hogy klasszikus és mindig divatos, egyedi, sehol máshol nem látott dizájnnal és modern irányzattal rendelkezik.