ACUVUE® OASYS lencsék

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként

ACUVUE® OASYS kontaktlencse

A Johnson & Johnson által gyártott ACUVUE® OASYS lencsék a kontaktlencsék legújabb generációjához tartoznak, melynek anyaga a hydrogel-szilikon összetevő ( Senofilcon A). A gyártó a HYDROCLEAR PLUS és HYDRACLEAR formulát alkalmazza, hogy a napi kényelem biztosítva legyen a nap egész folyamán, még akkor is ha a levegő száraz, meleg, és nem kényelmes a szemnek.

Az ACUVUE® OASYS lencsék leírása

A HYDRACLEAR PLUS technológia a magas fokú oxigénáteresztő képességet teszi lehetővé a lencsék felületén a hagyományos lencséktől. Magasabb fokú kényelmet biztosítanak, még a hossz távon monitor előtt dolgozóknak, repülőn utazóknak, légkondícionált autót vezetőknek, vagy irodában dolgozóknak is. A silicon-hydrogel összetevő 98%-os oxigénáteresztő képességet biztosít a szemnek. A lencse 96%-t szűri a káros UVA, és 99%-át a káros UVB sugárzásnak.

Kiknek ajánljuk az ACUVUE® OASYS lencsét?

ACUVUE® OASYS lencsék rövid illetve távollátásban szenvedőknek ajánljuk. A halványkék bevonat és a számozott felület miatt használatuk kényelmes, a lencsék a tartójában könnyen észrevehetővé válik, illetve a behelyezés is leegyszerűsödik.
Az ACUVUE® OASYS lencsék 2 hétig használhatóak api eltávolítással, vagy 1 hétig folyamatosan.

Aki szemszárazságban szenved, légkondícionált szobában dolgozik, sokat utazik, dolgozik monitor előtt, vagy légkondícionált autót vezet hosszú távon, az ACUVUE® OASYS biztosan megfelelő lencse lesz. A kontaktlencse használata nem igényel szemcsepp használatot.
ACUVUE® OASYS for Astigmatism lencsék szemtengelyferdülésben szenvedő vásárlók számára megfelelő választás. Az enyhe kék bevonat miatt használatuk nagyon kényelmes.

ACUVUE® OASYS lencsék 3, 6, 12, és 24 darabos kiszerelésben elérhetőek, az Asztigmatikus lencsék pedig 6 darabos kiszerelésben.