Zeiss lencsék és ápolószerek

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként

Zeiss lencsék és folyadékok

Magyarországon az egyik nem annyira ismert kontaktlencséket, valamint lencsékbe való folyadékokat gyártó cég a Zeiss. Egész világon a Carl Zeiss nagyon népszerű, mivel ez a gyártó világiparmágnás a hivatásos optika körökben.

A cég leírása

A Carl Zeiss céget, röviden Zeiss, 1846-ban nyitották meg Jénában. Akkoriban ez első precíz mechanikának műhelye. Ahogyan sejteni lehet a fentiekből, a cég alapítója maga Carl Zeiss volt. Jelen pillanatban Zeiss márka közismert, és magasan értékelt a nemzetközi piacon. Tevékenysége során legmodernebb technológiákat használja. Zeiss kontaktlencsék, valamint folyadékok, és más minden, ebből márkából származó termékek, manapság a jénai, és oberkocheni műtermekben gyártanak. A cég hat tevékenységi területen működik:

  • Márkai optika,
  • Mikroszkópia,
  • Orvostudományi technika,
  • Felvezetők technikája,
  • Felmérés ipari technikája,
  • Optoelektronikus rendszerek.

Ezen cég termékei választékában optikai üvegeket, műholdakba való tükröket, Zeiss kontaktlencséket, és még egyéb, nagyon precízen készített terméket találunk meg. Carl Zeiss vállalat által célul kitűzött, hogy az optikában a világ vezető pozícióját elnyerje.

Legnépszerűbb termékek

A legnépszerűbb Zeiss márka termékeinek csoportjában felsorolni érdemes:

  • Zeiss Contact Day30 compatic - biokompatibilis, Zeiss havi kontaktlencsék, BioLens technológia felhasználásával készített, Vitafilcon A nagyon vékony, és magasan hidratált anyagból gyártott.
  • Zeiss All-in-one Advance - kontaktlencsék ápolására, annak minden típusához való többfunkciós folyadék, amely többek között tisztítja, fertőtleníti, nedvesíti, és öblíti a lencséket. Lehet bene kontaktlencséket is tárolni.

A cég attribútumai

Piaci tapasztalat, és sokévi Carl Zeiss cég története következtében sikeresen birkózik meg a kontaktlencsék piaci konkurenciájával. Sok, iparra vonatkozó optikai szabadalmakkal rendelkezik, és körülbelül 13 ezer ember dolgozik náluk, az osztályai pedig több mint 20 országban vannak. Car Zeissnak további 100 országban is vannak képviseletei. A cég gyártása az öreg kontinensen helyezkedik el, Amerikában, valamint Ázsiában. Miközben a Carl Zeiss vállalat főszékhelye a badeni Oberkochenben van. A Zeiss a korszerű, jó minőségű optikai termékek felépítését vette célba, amelyek az ügyfél túlzott mértékű elvárásainak felelnek meg.