ZEISS Contact Day1 Spheric 32 db

Darabszám a csomagban:

32 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

32 darab

A mi árunk:

7 180 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A ZEISS Contact Day1 Spheric a híres-neves Zeiss gyártó terméke. A céget körülbelül 170 éve alapította egy német optikus, Carl Zeiss. A gyártó célja, hogy technikai tudását innovatív ötletekkel kombinálja. A ZEISS Contact Day1 Spheric lencse is tanúsítja a német cég tudását és szakismeretét.

Innovatív anyag - a lencse a legújabb generációs bi-ionos hidrogél anyagból készül, amely nagyon kényelmes.
Az egyik legismertebb márka terméke - a lencsét a német Zeiss cég gyártja, amely világszerte ismert optikai megoldásainak köszönhetően.
Magas minőségű látás - a lencse magas minőségű látást biztosít. Nincs árnyék vagy tükröződés, viszont a látás éles és magas a színtelítettség.
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - a bi-ionikus hidrogél anyag sokkal jobban ellenáll a fehérje lerakódásokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben. Ezáltal a lencse kifogástalan állapotban van a viselési idő teljes egésze alatt.
32 darabos kiszerelés - épp megfelelő ahhoz, hogy kipróbáljunk egy új lencsét. Amennyiben különböző a dioptria a jobb és a bal szemen, úgy egy nagyobb kiszerelést kapunk.
Napi lencse - ZEISS Contact Day1 Spheric
Napi lencse - A Zeiss Contact Day1 Spheric egy napon át hordható lencse, ami azt jelenti, hogy minden reggel új pár lencse vár ránk, és este kidobhatjuk - hiszen nem szükséges ápolni.
 

A ZEISS Contact Day1 Spheric lencse tulajdonságai:

 

A ZEISS Contact Day1 Spheric napi kontaktlencse bi-ionikus anyagból készül. Ez egy innovatív anyag, amely óv a kedvezőtlen lerakódások képződésétől. A standard ionos lencsékben a felszíni negatív töltés vonzza a könnyfilmben található pozitív töltésű lerakódásokat (pl. fehérjéket). Ez nem történhet meg a ZEISS Contact Day1 Spheric lencse használata esetén! Semleges anyagból készül, így ellenáll a szennyeződésekkel szemben. A lencse használata során nem kell aggódnunk a lipid lerakódásoktól, sem a külső szennyeződésektől, mint például a por, kosz, mikrobák. Ennek eredményeként, a ZEISS Contact Day1 Spheric kontaktlencse kifogástalan állapotban marad még késő este is.

 

A ZEISS Contact Day1 Spheric lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Zeiss lencsék
Gyártó ZEISS
Dioptria: -16,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +5,00 között (0,25 D lépték)
+5,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,8
Átmérő 14,2
Dk/t 42 x 10-9
Hidratációs fok 58%
Anyag Ocufilcon D
UV szűrők Igen
További információ
GyártóZEISS
MárkaZeiss
Darabszám a csomagban32 darab
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ZEISS Contact Day1 Spheric 32 db
Az Ön értékelése