Macskaszem szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/1262 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/1262 termék

Oldal
oldalanként

Macskaszem alakú szemüvegek

A "macskaszemes" keretek egy egyedülálló szemüvegforma a piacon elérhető összes szemüveg közül. Nevüket ennek az egyedi formának köszönhetik - a felső perem finoman és ferdén emelkedik felfelé. Ez felidézi egy macska tekintetét. Ez a szemüvegmodell hatékonyan karcsúsítja az arcot, és eleganciát kölcsönöz az egész stílusnak. Kiemeli az arccsontot is, karaktert adva a megjelenésnek. Elsősorban nők szeretik, beleértve az ovális és kerek arcú hölgyeket, és nem túl markáns arcvonásokkal rendelkező nőket egyaránt.

Macskaszemes napszemüvegek és korrekciós szemüvegek

Az üzletben fényvédő és korrekciós változatban is kínálunk macskaszem alakú kereteket, mindennapi és szezonális használatra is. Itt érdemes megjegyezni, hogy ebben a kategóriában összegyűjtött macskaszem alakú keretek rendkívül eltérőek. Nagyszerű változatosságukkal örvendeztetnek meg minket, így számos szín és díszítés közül választhatl.

Bár a jellegzetes felső szélen halánték felé emelkedő kiugrása minden elérhető ""macskaszem"" szemüvegben megtalálható, webáruházunkban vékonyabb és masszívabb kereteket is talál, fémből vagy műanyagból. Vannak oválisabbak és olyanok is, amelyek felkeltik a figyelmet az alak élességével, így háromszögre fognak hasonlítani.

És mivel a szemüveg nemcsak a látáskorrekció vagy a napfénytől való védelem eszköze, hanem az image és az egész öltözék eleme is, a kereteket egyre díszesebben díszítik. Webáruházunkban talál további elemekkel rendelkező modelleket, amelyek túlmutatnak a kereten, vagy kis díszítésekkel ellátott modelleket, pl. különböző színű pontokkal a keret sarkában. További dekorációkal találkozhatunk a lencse körül és a szárvégeken.

A macskaszem alakú keretek számos színváltozatban kaphatók - a klasszikus feketétől kezdve az elegáns és időtlen aranyon és ezüstön át egészen a félig átlátszó és teljesen átlátszó modellekig. Választhat tökéletes, macskaszem alakú kereteket, melyek barna árnyalatokban pompáznak. A napszemüvegek esetén különböző színű lencsék közül is választhat.

Macskaszem alakú keretek - vonzó áron

Webáruházunkban nagy választékban kínálunk Önnek macskaszem stílusú korrekciós szemüvegek és napszemüvegek gyártóit. Ezek közé tartozik a Dolce&Gabbana - egy híres márka ebben a szemüvegstílusban -, a Polaroid, a Versace és a Ralph Lauren. A divat és a presztízs garanciája. Ha pedig nagyon vonzó árakon szeretne szemüveget, és nem tulajdonít nagy jelentőséget a logónak, akkor jó hír - ebben az esetben válasszon Belutti, Loretto, Moretti és Santino kereteket.

Tekintse meg az egyes macskaszem alakú kereteket:

  • Macskaszem alakú korrekciós szemüvegek
  • Macskaszem alakú napszemüvegek

Tekintse meg a szemüvegek egyéb típusait forma szerint: