Pilótaszemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/387 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/387 termék

Oldal
oldalanként

Pilótaszemüvegek

Az aviator szemüvegek, más néven pilóta szemüvegek, az egyik legjellegzetesebb és leggyakrabban választott keretek, mind a korrekciós, mind a fényvédő változatban. Ezek a nagyméretű szemüvegek kerek-ovális lencsével, vékony kerettel és állítható papuccsal rendelkeznek.

Miért ilyen nagyok? Ha arra gondol, hogy az aviator szemüvegeket pilóták számára hozták létre, hogy megvédjék szemüket a mindenütt jelenlévő, erős fénytől, akkor gyorsan rájön, hogy ez volt a lényeg - az egész szem hatékony védelme, hogy a fény ne hatoljon át a szemekhez közel elhelyezkedő széleken. Manapság az aviator szemüvegek - nagy méretük miatt - tökéletesen illeszkednek az oversize trendbe.

Kinek állnak jól az aviator szemüvegek?

Ezek a szemüvegek nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelőek. Az egyik előnyük, hogy minden korosztály számára megfelelnek, és gyakorlatilag bármilyen szépségtípushoz hordhatóak. Tehát mondhatjuk, hogy meglehetősen univerzálisak, ezért időtlenek is (kivételt képezhetnek a kerek arcok, mivel az aviator szemüvegek még kerekebbé tehetik őket). Ezenkívül szinte bármilyen stílushoz passzolnak - elegánshoz és hétköznapihoz egyaránt. Ha úgy dönt, hogy aviator szemüveget vásárol, biztos lehet benne, hogy alkalmas lesz a mindennapi használatra és nem igényel teljes gardróbváltozást.

Aviátor szemüvegek - manapság nagyon változatosak

Az első aviatorok vékony, aranykerettel és nagy, zöld lencsékkel rendelkeztek, így főleg férfiaknak álltak jól. Manapság az aviator szemüvegek nagyon változatosak, és mindenki megtalálhatja álmai párját, amely szépségéhez és ízléséhez egyaránt illik. Különböznek a keretek formái, színük és vastagságuk, így maguk a szemüvegek megjelenése is.

Webáruházunkban talál kecses, női aviator szemüvegeket pasztellszínekben és elegáns arany kivitelben, valamint klasszikus, fekete és masszívabb aviator szemüvegeket férfiak számára. Ebben a kategóriában készítettünk valamit az aktív időtöltés szerelmeseinek is - dinamikus formájú és élénk színű aviatorokat, igazán sportosakat. Katalógusunkba felvettünk univerzális modelleket és olyan aviator szemüvegeket is, amelyek illeszkednek a teljes öltözékhez, miközben azonnal felkeltik mások figyelmét - szokatlan színnel vagy további díszítésekkel, amelyek megkülönböztetik az adott modellt a hasonló stílusúaktól. Ön melyiket választja?

Aviátor szemüvegek - napszemüvegek és korrekciós szemüvegek vonzó árakon

Webáruházunkban számos napszemüveget és aviator korrekciós szemüveget kínálunk Önnek. Ráadásul nemcsak márkás gyártóktól - bár ezek a legnépszerűbbek -, hanem kevésbé ismert, de kedvezőbb áron elérhető gyártóktól is. Hogy tetszene egy Ray-Ban, Polaroid, Emporio Armani vagy Belutti aviator szemüveg? Oldalunkon még a legrangosabbakat is megvásárolhatja vonzó áron. Különösen azért, mert igyekszünk rendszeresen további kedvezményekkel és akciókkal kínálni a szemüvegeket.

Tekintse meg az egyes aviator szemüvegeket:

Tekintse meg a szemüvegek egyéb típusait forma szerint: