Wayfarer szemüvegek

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.
Nem találta meg, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!
A megadott adatok kezelője az Optilen.hu Kft., amelynek székhelye Miskolc, Magyarország. A személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatos teljes információért – kattintson ide..

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

Wayfarer szemüvegek

A Wayfarer szemüvegek a világhírű és elismert Ray-Ban márka egyik legnépszerűbb modelljei. Az Aviator szemüvegekkel együtt ennek a gyártónak a zászlóshajó termékeit alkotják. A Wayfarers története az 1950-es évekbe nyúlik vissza. Az évek során milliók szerették meg őket, nem meglepő módon. Annál is inkább, mert formájukat időtlennek lehet nevezni, és ma már olyan változatosak, hogy mindenki könnyen találhat magának a szépségéhez, ízléséhez és igényeihez igazított modellt.

Kiknek valók a Wayfarer szemüvegek?

Ezek a szemüvegek szinte minden szépséghez, stílushoz és korhoz illeszkednek. Alkalmasak hölgyeknek és uraknak egyaránt. A Wayfarer szemüvegek minden arctípushoz illeszkednek: kerek, ovális, téglalap alakú és háromszögletű arcokhoz egyaránt. Még a finom arcú hölgyek is választhatják őket - csak körültekintően kell megválasztani a keretek méretét. A férfiak mindig jól érzik magukat wayfarerekben. Valószínűleg azért, mert megfelelnek a klasszikus elegancia iránti tiszteletüknek.

A Wayfarer szemüvegeket leginkább azok a személyek értékelik, akik azt szeretnék, hogy a szemüveg beleolvadjon stílusukba, ne emelkedjen ki felette, valamint azok, akik ritkán döntenek szemüvegváltás mellett, és el akarják kerülni a radikális változás hatását. Ráadásul megfelelnek azoknak a felhasználóknak az elvárásainak is, akik olyan szemüveget keresnek, amely illeszkedik bármilyen öltözékhez és alkalomhoz. Olyanokat, amelyek alkalmazkodnak a meglévő körülményekhez, nem pedig olyanokat, ami vásárlása mellet változást igényelnek a ruhatárban vagy a stílusban.

Weboldalunkon egy helyen gyűjtöttük össze az üzletünkben kapható összes Wayfarer szemüveget. Ebben a kategóriában ebben a stílusban talál mind korrekciós szemüvegeket, mind napszemüvegeket. Az elérhető szűrők segítségével választhat férfi és női keretek, unisex változatok, műanyag és fém modellek, valamint különféle típusú lencsék között.

Híres márkák Wayfarer szemüvegei - vonzó áron

Eredetileg a Ray-Ban által létrehozott Wayfarer szemüvegek az évek során más gyártók, például a Dolce & Gabbana és a Versace katalógusaiban is megjelentek. Ezeknek a márkáknak a Wayfarerjeit is megtalálhatja üzletünkben - méghozzá vonzóbb, versenyképesebb áron, amelyeket rendszeresen igyekszünk csökkenteni a szervezett akciók részeként. Tehát ha időtlen Wayfarer szemüvegekről álmodozik, akkor nálunk most a legjobb feltételek mellett megvásárolhatja őket.

Tekintse meg az egyes Wayfarer szemüvegeket:

Tekintse meg a szemüvegek egyéb típusait forma szerint: