Ovális szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/1029 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/1029 termék

Oldal
oldalanként

Ovális szemüvegek

Az ovális szemüvegek egyesítik a kerek és a téglalap alakú szemüvegek egyes jellemzőit. Ennek köszönhetően sok ember igényeinek megfelelnek, és az egyik leggyakrabban választott keret. Illeszkednek a legtöbb arcformához, és lehetővé teszik, hogy megvalósítsa álmait, hogy szép szemüvege legyen. Az ovális szemüvegek egy széles termékkört takar, amelyben mindenki megtalálhatja a magának valót, ha meghatározza az igényeit, és szán egy kis időt a kiválasztásra.

Kinek állnak legjobban az ovális szemüvegek?

Az ovális szemüvegek nagyon univerzálisak. Lágyságuk és gyengédségük miatt tökéletesen illeszkednek kifejező arcvonásokkal és erősen hangsúlyozott arccsonttal rendelkező arcokhoz, azaz szögletes és háromszög alakú arcokhoz. Íveik az ovális arcokhoz is illenek, és gondosan méretezett modelleket viselhetnek még a kerekarcú emberek is. Nem túlzás azt állítani, hogy az ovális szemüvegek mindenkinek jól állnak!

Az ovális szemüvegek különösen érdekesek a nők számára. Ennek oka az, hogy gyengédségük miatt illeszkednek a női természethez. Azonban évről évre egyre több ovális szemüvegmodell készül férfiak számára is. Ezek nem tartalmaznak további díszítéseket, inkább minimalista stílusúak és visszafogott, földes színekben készülnek. Maga a forma nem határozza meg, hogy a keretek nőknek vagy férfiaknak alkalmasak-e. A színek és a díszítés intenzitása játszik nagyobb szerepet.

Az ovális szemüvegek megfelelnek azoknak a nőknek az igényeinek, akik hangsúlyozni szeretnék nőiességüket. Ez a forma legjobban a napszemüvegeken köszön vissza, amelyeket főként utazás és nyaralás során használnak, ezért kissé lazább kialakításúak lehetnek. Ezek a szemüvegek többféle színben kaphatók, és díszítéseik is merészebbek. Az ovális korrekciós szemüvegek inkább visszafogott termékek - így alkalmasak mindennapi használatra, hivatalos helyzetekben is, és nem fárasztanak el esztétikai gazdagságukkal.

Ovális korrekciós szemüvegek és napszemüvegek

Ahogy már említettük, az ovális szemüvegek napszemüvegként és korrekciós szemüvegként is kaphatók. Ez azt jelenti, hogy ennek a formának a rajongói álomszemüvegüket minden nap használhatják - otthon, munkahelyen, nyaraláson - és bármilyen időjárás során. A legtöbb modellben a lencsék szabványos formája lehetővé teszi, hogy olyan szemüveget készítsenek, amely bármilyen látáshibát korrigál.

Ovális napszemüvegek kiválasztásakor, mint mindig, érdemes odafigyelni a bennük felhasznált UV-szűrők minőségére és kategóriájára. Ezek felelősek a szem védelméért a napsugárzás káros hatásai ellen. A magasabb igényű felhasználók további bevonatokkal, például polarizáló bevonatokkal szerelhetik fel szemüvegüket, amelyek tovább csökkentik a fény visszaverődését a nedves és nagyon világos felületekről.

Sokszínű ovális szemüvegek - színek, anyagok és formák sokasága

Nincs egységes ovális szemüveg. Csak nézze át ebben a kategóriában összegyűjtött termékeket és láthatja, hogy a keret formájában és szerkezetében, valamint a színekben és mintákban különböznek. A teljesen vagy csak részben beépített keret függ a felhasznált anyagoktól. A műanyag szemüvegek teltebbek és vastagabbak, papucs nélküliek és szinte korlátlan színválasztékban kaphatók. Ezzel szemben a fémszemüvegek finomabbak, vékonyabbak és különálló elemekkel (például állítható papucs) rendelkeznek. Ezeknek a változatoknak mindegyike megtalálja a támogatóit. De ez még nem minden, hiszen a műanyag és a fém mellett az itt elérhető szemüvegek titánt, gumit, fát és memo-ray-t is használnak.

És bár az ovális forma jellemzi az itt összegyűjtött összes szemüveget, az egyes modellek különböznek a kerekítés mértékében és keretek szélességében, ami meghatározza a keretek stílusát is. Itt talál klasszikus ovális szemüvegeket, kissé téglalap alakú szemüvegeket, majdnem olyan kerekeket, mint a "lenon szemüvegek", valamint úgynevezett macskaszemű vagy légy szemüvegeket. Válasszon kedve szerint!

Ovális szemüvegek különböző gyártóktól

Álmodott ovális szemüvegét megvásárolhatja webáruházukban, függetlenül a költségvetésétől. Ennek az az oka, hogy kínálatunkban megtalálhatók a legnevesebb gyártók (mint például a Dolce&Gabbana, Karl Opti, Ray-Ban vagy Vogue) és kevésbé ismert márkák (például Loretto, Moretti, Pepe Jeans vagy Tiamo) keretei, ráadásul igyekszünk rendszeresen kedvezményekkel kínálni termékeinket, ami lehetővé teszi, hogy a szükségeinek megfelelő szemüveget sokkal alacsonyabb áron tudja beszerezni.

Nézze meg az egyes ovális szemüvegeket:

Tekintse meg a szemüvegek egyéb típusait forma szerint: