Téglalap alakú szemüveg

Megtekintés Rács Lista

1-24/2288 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/2288 termék

Oldal
oldalanként

Téglalap alakú szemüvegek

A téglalap alakú szemüvegek klasszikus, időtlen keretek, amelyeket sokan választanak a változó divat ellenére. Az érdem az univerzalitásukban rejlik - abban, hogy sok archoz és szinte bármilyen stílushoz illeszkednek, legyen az hivatalos vagy hétköznapi. Ha egyszer kiválasztotta őket, évekig kitartanak, mert mindig divatosak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a téglalap alakú szemüvegek unalmasak, nem! Manapság számos színben kaphatók, és formájuk is kissé eltérő az egyes modelleknél, így ezek a szemüvegek nőknek és férfiaknak is alkalmasak, különböző ízléssel.

Kinek valók a téglalap alakú szemüvegek?

Az archoz illeszkedő szemüveg kiválasztásakor a kontraszt elve érvényesül. Eszerint a lekerekített és gyengéd arcok jól mutatnak éles keretekkel, a hosszúkás, határozott vonásokkal rendelkező arcokhoz pedig az ovális szemüvegek passzolnak. Ezért a téglalap alakú szemüvegeket elsősorban ovális és kerek arcú embereknek ajánljuk. Az ő esetükben a téglalap alakú keret optikailag meghosszabbítja az arcot, és kiemeli az arccsontot, kifejezőbbé téve az egész arcot. Egy négyszögletes arc is kombinálható téglalap alakú szemüvegekkel. Egyetlen feltétel van - a keret legyen enyhén lekerekített és puha. A háromszögletű arcú embereknek nem ajánlott téglalap alakú szemüveget használniuk. Ilyen helyzetben túlzottan kiélesíthetik a már eleve éles arcvonásokat.

A téglalap alakú szemüvegeket elsősorban azok kedvelik, akik klasszikus, hagyományos ízléssel rendelkeznek, és nem érdeklik őket a folyamatosan változó trendek követése. Olyan emberek, akik fel akarják szerelni magukat jól bevált szemüvegekkel, amelyek illeszkednek bármilyen stílushoz és helyzethez. Emberek, akik nem akarnak kitűnni a tömegből, hanem önbizalmat és erőt sugároznak a bevált megoldások alapján.

Téglalap alakú szemüvegek - korrekciós szemüvegek és napszemüvegek

A téglalap alakú forma magába foglalja a korrekciós szemüvegeket és a napszemüvegeket. Ez azt jelenti, hogy ez a típusú keret minden nap elkísérheti Önt, korrigálva látásproblémáit, pihenés és napozás közben is. Érdemes elegendő időt szánni mind a napszemüvegek, mind a téglalap alakú korrekciós szemüvegek kiválasztására, hogy legyen ideje átgondolni, hogy elég jól illeszkednek-e szépségéhez és ízléséhez. Ellenőrizze, hogy a keret milyen anyagból készült és a napszemüvegek megfelelő kategóriájú UV-szűrővel rendelkeznek-e, mivel ezek felelősek a termék védőfunkciójáért. Mert bár az esztétika nagyon fontos, nem szabad elfeledkezni a szemüvegek alapvető, praktikus feladatáról.

A sokszínűség és minták tárháza

A téglalap alakú szemüvegek nem unalmasak! Ezt meg fogja látni, ha megnézi a rajtuk megjelenő számtalan szín és minta sokaságát. Nemcsak klasszikus fekete érhető el, hanem sok más szín is, beleértve a pirosat, rózsaszínt és még az ezüstöt is. Számos modell ebben a kategóriában további - kisebb vagy nagyobb - díszítéssel rendelkezik, például cikkcakk alakú szárvégekkel vagy színátmenetes keretekkel. Természetesen a napszemüvegek a legszínesebbek és legváltozatosabbak. A korrekciós szemüvegeknél a hangsúly a visszafogott színeken és a minimalizmuson van, mivel az élet minden helyzetében használják őket.

Különböző típusú téglalap alakú keretek - tömör vagy mono?

A korrekciós szemüvegek használói legalább két csoportra oszlanak: a teljes, masszívabb keretek támogatói és a keretnélküli szemüvegek rajongói. Ezek a keret típusok az alkalmazott anyagtól is függnek - a műanyag szemüvegek általában teltebbek, a fém pedig lehetővé teszi egy vékonyabb, finomabb termék létrehozását. A keret nélküli téglalap alakú szemüvegek klasszikusok. Nagyon gyakran választják idősebb emberek, de a középkorúak körében is hódít. A műanyag teljes keret sok szép és különböző színben kapható, ami automatikusan vonzóbbá teszi a fiatal felnőttek és azok számára, akik ugyanolyan szépséget keresnek a szemüvegben, mint az ékszerekben vagy más kiegészítőkben.

Téglalap alakú szemüvegek – egy típus, sok forma

A téglalap alakú szemüvegek óriási választékkal érhetőek el. Ide tartoznak mind az éles, egyértelműen téglalap alakú keretek, mind a különböző mértékben lekerekített szemüvegek. Ez a módosítás a keret alsó vagy felső részén, vagy mindkettőn egyszerre történik, így a téglalap alakú szemüvegek alkalmassá válnak még a markáns vonásokkal rendelkező arcokra is. Nem meglepő, hogy ebbe a kategóriába tartoznak a macskaszem alakhoz hasonló szemüvegek, szinte kerek szemüvegek vagy akár a "légy" szemüvegek is - melyek ismét nagyon divatosak. Van hely a nem szabványos megoldásokra is, például a Polaroid szemüveg esetében, amelyek egyedi, geometriai alakú szemüvegekkel rendelkeznek, vagy a Tommy Jeans szemüvegnél - amelyek ugyan téglalap alakúak, de kissé más értelemben.

Téglalap alakú szemüvegek különböző gyártóktól

A téglalap alakú korrekciós szemüvegek és napszemüvegek, mint az összes weboldalunkon elérhető szemüveg, számos különböző gyártótól származnak. Ezek mind a világszerte ismert leghíresebb márkák, mind kevésbé népszerű és felismerhető gyártók, amelyek vonzó áron kínálnak szemüvegeket. Arra törekszünk, hogy kínálatunk változatos és széleskörű legyen, így nagyobb az esély arra, hogy itt megtalálja a szükséges szemüvegét. Raádásul webáruházunknál gyakran szervezünk promóciós kampányokat, amelyek lehetővé teszik, hogy álomszemüvegét sokkal alacsonyabb áron vásárolja meg.

Tekintse meg az egyes téglalap alakú szemüvegeket:

  • Női téglalap alakú szemüvegek
  • Férfi téglalap alakú szemüvegek

Tekintse meg a szemüvegek egyéb típusait forma szerint: