Gyermek szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/319 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/319 termék

Oldal
oldalanként

Gyermekek dioptriás szemüvegei és napszemüvegei

A gyermekszemüveg kiválasztásakor az egyik kulcsfontosságú kérdés, hogy a lencsék megfelelően megtámaszthatók legyenek szemmagasságban, ezért tökéletesen illeszkedniük kell egy kicsi orrhoz, de ugyanakkor ne okozzanak kényelmetlenséget. A gyermek keretek könnyűek, tökéletesen profilírozottak és alkalmazkodnak az egyéni arcvonalhoz. A megfelelő lencsék kiválasztása csak a siker fele, ezért nem hagyhatja figyelmen kívül azokat a tényezőket sem, amelyek negatívan befolyásolhatják a látóteret. A korrekció minősége egyenlő mértékben függ a jól kiválasztott keretektől. Nem szabad elfelejteni, hogy a gyermek folyamatosan fejlődik, ezért az arc és az orr alakja is változik. A szemüvegek keretei ezért tökéletesen illeszkednek és jól pozicionáltak legyenek, hogy ne legyen rés a szemüveg és a keret között és maga a szemüveg se essen le.

Gyermekszemüvegek jellemzői

A legfontosabb természetesen a gyermek egészsége, de ugyanilyen fontos a jóléte is. A jól megválasztott keret nem minden, hiszen csak a napi használat hoz pozitív korrekciós hatást. Ezért nagyon fontos, hogy ösztönözze vagy akár rábeszélje gyermekét a korrekciós szemüveg használatára. Ráadásul a keretek kiválasztása elsősorban rajtuk múlik. Különösen gyermekek számára készülnek érdekes, színes és mintás keretek. Kétségtelen, hogy a szemüveg különösen a gyermekeknek kell, hogy tetszen, akik felfedezhetik azok eredetiségét, és büszkén viselik őket. Ezeknek a jellemzőknek teljes mértékben megfelelnek a bemutatott Ray-Ban, Emoji, Moretti és Belutti márkák gyermek szemüvegei.

Gyermekszemüveg illesztése

A gyermekszemüveg kereteknek szigorú minőségi és illeszkedési követelményeknek kell megfelelniük. A legcélszerűbb ezt a gyermek természetes környezetében, azaz otthon ellenőrizni. A "Virtuális Próba" szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a gyermek a saját otthonában, kényelmes körülmények között próbálhassa fel a kereteket. Így szabadon játszhat, futhat és végezheti mindennapi tevékenységeit a szemüveg felvétele után. A nyugodt környezet mindenképpen elősegíti, hogy megtaláljuk a gyermek számára legjobb dioptriás szemüveget.

Nézze meg az egyes gyermek szemüvegeket:

  • Gyermekek dioptriás szemüvegei
  • Gyermek napszemüvegek

Nézze meg a gyermek szemüvegek egyes márkáit:

Nézze meg a további típusú szemüvegeket a célcsoporttól függően: