Férfi szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/2033 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/2033 termék

Oldal
oldalanként

Férfi dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Hogyan választanak szemüveget a férfiak? Milyen szempontokra figyelnek, és melyek kevésbé fontosak? Az elvégzett kutatások alapján arra lehet következtetni, hogy a férfi szemüvegek alapvető jellemzői a következők: kényelem, jó illeszkedés és tartósság.

Férfi szemüvegek jellemzői

A nőktől eltérően a férfiak kevésbé hajlamosak az őrült divatirányzatok követésére. A modern férfiak nyilvánvalóan érdeklődnek a jó stílus iránt, de kevésbé valószínű, hogy a divatos megjelenést a kényelem feláldozása árán választják. Vannak olyan tanulmányok, amelyek megerősítik, hogy a férfiak közel 90 százaléka a kényelem és a jó illeszkedés alapján választ férfi szemüveget. Ugyanebben a kutatásban a férfiak több mint fele elismerte, hogy a rugalmas szárak fontos elemet jelentenek a szemüvegválasztásnál. Ezenkívül fontos, hogy a férfi szemüvegek törésállóak legyenek. Bár a férfiak egyre inkább a divatos szemüvegmodellek felé nyúlnak, a kivitelezés minősége és a felhasznált anyagok tartóssága továbbra is a legfontosabb szempont. A sötét színek dominálnak, a fekete, a szürke és a tengerészkék árnyalatai. Érdemes figyelmet fordítani a kerek, arany színű modellekre is, amelyeket a férfiak is értékelnek.

Férfi szemüveg trendek

  • Pilóta szemüvegek - időtlen klasszikusok, amelyek sikeresen megőrzik magas pozíciójukat. A jellegzetes, lekerekített üveg gyakran barna és szürke árnyalatokban kapható.
  • Nagy méretű férfi szemüvegek maradnak divatban. A széles, téglalap alakú kereteket, leggyakrabban visszafogott színekben, szívesen választanak üzletemberek, akik értékelik a divatos modelleket.
  • Keret nélküli szemüvegek, úgynevezett szabadalmi szemüvegek az egyik leggyakrabban vásárolt modellek. Speciális szerkezetük és a lencse melletti keret hiánya miatt szinte alig láthatók az arcon, és nem korlátozzák a látást.
  • Titániumbetétes keretek - bár ár szempontjából csúcskategóriás termékek, könnyűségük mellett a nagy strapabíróság biztosítja elismertségüket a férfi vásárlók körében.
  • Fiatalabb férfiak gyakran választanak műanyag férfi szemüvegeket, mivel előnyben részesítik a kissé merészebb stílust. A leggyakrabban vásárolt modell a Wayfarer - széles keretei könnyűek, ami garantálja a viselési kényelmet.

Nézze meg az egyes férfi szemüvegeket:

  • Férfi dioptriás szemüvegek
  • Férfi napszemüvegek

Tekintse meg a többi szemüveget célcsoport szerint: