Női szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/3774 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/3774 termék

Oldal
oldalanként

Női szemüvegek és napszemüvegek

A megfelelő látáskorrekció a megfelelően illesztett szemüveglencsétől és maguktól a keretektől függ. A szemüveg kiválasztása rendkívül fontos, mivel gyakran szerves része mindennapi imázsunknak. A megjelenés minden nő számára különösen fontos, ezért érdemes olyan modellt választani, amely tökéletesen illeszkedik az egyéni szépség típushoz, az arc formájához és az egyéni preferenciákhoz.

 

Milyenek a női szemüvegek?

A piacon számos női szemüvegmodell kapható. A leggyakrabban vásároltak az úgynevezett "macskaszem" formájúak. Ez az elrendezés karcsúbbá teszi az arcot. Ovális arcvonásokkal rendelkezőknek alkalmasak. Az úgynevezett lenonok, azaz kör alakú modellek is nagyon divatosak. Különösen alkalmasak élesebb arcvonásokhoz, mert hozzáadnak a finomsághoz és a gyengédséghez. Egyre gyakrabban mutatnak be a tervezők nagy, széles kereteket, gyakran szögletes vagy téglalap alakúakat, lekerekített részekkel - leggyakrabban a lencsék alján. A női divat dinamikusan változik. Ma merész kereteket választanak szívesen a nők. A klasszikus modellek továbbra is az élen állnak: téglalap alakú, vékony keretek és szárak.

 

A keret színe is sokat számít?

A megfelelő szemüveg és keretválasztás nagyon fontos, hiszen a szemüvegek szerves részei mindennapi stílusunknak. Ezért, amikor szemüvegkereteket nézeget, érdemes odafigyelni a színükre is. Elsősorban arra, hogy illik-e az arcformájához, szemszínéhez, stílusához és a ruhadarabok színeihez, amelyekben a legjobban érzi magát. Ha a munkahelyi öltözködési kódex specifikus színt igényel, érdemes megfontolni két pár szemüveg vásárlását, hogy otthon és munkahelyen is komfortosan érezze magát. Rengeteg univerzális színű modell is kapható a piacon - szürke vagy sötétkék árnyalatokban. Érdemes odafigyelni a szárak formájára és az általános kivitelezésre is. A női szemüvegek gyakran díszítő részletekkel és aranyozott keretdarabokkal rendelkeznek.

 

Női szemüvegek megtekintése:

  • Női dioptriás szemüvegek
  • Női napszemüvegek

Egyéb szemüvegek a célcsoporttól függően: