Disney szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként

Disney napszemüvegek

Mindenki ismeri a Disney rajzfilmeket és filmeket - nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is -, bár a legnagyobb rajongói valószínűleg a legfiatalabbak. Ennek a filmstúdiónak a végtelen népszerűségét meglovagolván, a cég úgy döntött, hogy bevezeti termékeit a piac számos szegmensére. A Disney napszemüvegek is közéjük tartoznak. Ezek nemcsak szép és kényelmes keretek, de remek módja annak is, hogy bátorítsák kisgyermeküket a szemüvegviselésre, ami - ahogy minden család tudja - nem mindig könnyű! A gyerekek szemének védelme a napfénytől nagyon fontos, ezért a Disney szemüvegek olyan ajánlatot jelentenek, amelyre mindenképpen érdemes odafigyelni!

Disney gyermekszemüvegek - kényelem és biztonság

A Disney gyermekszemüvegek, mint minden kisgyermek számára készült keret, nagy használati kényelemmel rendelkeznek, amely a tartósságból és az illeszkedésből ered. Megfelelően kiválasztva és felhelyezve jól megmaradnak a kiválasztott pozícióban és lehetővé teszik az összes olyan tevékenység elvégzését, amely nem hiányozhat a gyerekek életéből. Tehát nem csúsznak le az orról, nem karcolódnak és nem törnek darabokra. Ugyanakkor nem is szorítják a viselőjük arcát. Egy rövid idő elteltével a gyermek elfelejtheti, hogy egyáltalán szemüveget visel!

Az UV-szűrőkkel ellátott lencsék használata lehetővé teszi, hogy a Disney napszemüvegek hatékony védelmet nyújtsanak a gyerekek számára a nap sugárzásának káros hatásaitól. Ezzel megőrizvén a látószerv egészségét és garantálják a kisgyermek számára a kényelmes tartózkodást a szabadban. A napszemüvegek legtöbb modelljében elérhető polarizált bevonat további védelmet nyújt és javítja a látás minőségét - csökkentve a tükröződéseket.

Színes Disney gyermekszemüvegek - a legkisebbek kedvencei

Az érdekes formájú Disney szemüvegek színesek és szórakoztatóak, felkeltik a gyerekek érdeklődését és kifejezetten tetszenek nekik. Ennek köszönhetően a legfiatalabbak is szívesen nyúlnak értük és felteszik őket még szülői kérés nélkül is. Ez egy hatalmas előny, amit elsősorban azok az felnőttek fognak értékelni, akik fontosnak tartják a gyermekük látásának állapotát. A Disney márka egyedi szemüvegeket kínál mind lányoknak, mind fiúknak, a legfiatalabbaktól a már kicsit idősebb gyermekekig. Számos színben érhetőek el, például rózsaszín, piros, lila, de fekete vagy a színátmenetes keretek (feketétől pirosig) is előfordulnak. A változatosság magában foglalja a formákat is - az oválisaktól a téglalap alakúig. Néhány modell egyértelműen tartalmazza a legismertebb Disney mesék logóját, míg mások egy kicsit visszafogottabb dizájnnal rendelkeznek. Utóbbiakat kifejezetten az idősebb gyermekek értékelnek.

Disney gyermekszemüvegek - széles választék

Webáruházunkban sok gyönyörű Disney napszemüveget kínálunk a legkisebbek számára. Ezek eredeti, márkás termékek - megerősített, magas minőségű kidolgozással, mégis vonzó árakon.

Nézze meg további gyermekszemüveg márkáinkat is:

  • Belutti gyermekszemüvegek
  • Emoji gyerek szemüvegek
  • Moretti gyermekszemüvegek
  • Polaroid gyermekszemüvegek
  • Ralph Lauren gyermekszemüvegek
  • Ray-Ban gyerek napszemüvegek
  • Vogue gyermekszemüvegek

Tekintse meg a különféle típusú gyermekszemüvegeket: