Unisex szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-23/1827 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-23/1827 termék

Oldal
oldalanként

Unisex szemüvegek és napszemüvegek

Ez egy olyan termékkategória, amely női és férfi szemüvegeket is tartalmaz. Az itt található szemüvegek univerzálisak, mindenki által szívesen viseltek, és a legtöbb arcformához illenek. A szemüvegdivat folyamatosan változik, de a klasszikus modellek megmaradnak. A keretek, amelyeket egyszer férfiasnak tartottak, ma már gyakran nők által is vásároltak. Kérjük, ne feledje, hogy a keretek kiválasztása az egyéni preferenciáktól és az arcformától függ.

Unisex szemüvegek jellemzői

Az unisex modellek nem tartalmaznak olyan további díszítéseket, amelyek egy adott nemhez való tartozást sugallhatnának. A keretek általában egységes, visszafogott színekben kaphatók, de léteznek élénkebb árnyalatok is. A kialakítás mindkét nem számára alkalmas, a legújabb divatirányzatoknak megfelelően. Az unisex kategóriában elérhető szemüvegek formái változatosak, kifejezetten úgy vannak kiválasztva, hogy minden női és férfi arcforma számára alkalmasak legyenek. Itt találhatsz négyszögletes, széles kereteket és kerek modelleket is egyaránt.

Női és férfi napszemüvegek

Mind a dioptriás szemüvegkeretek, mind a napszemüvegek univerzálisak. A napszemüvegek nagyon széles spektrumúak, a szürke árnyalataitól a barnán át a rózsaszínig és a vörösig. Minden napszemüveg rendelkezik UV-szűrővel. A legjellegzetesebbek az aviatorok, ma már nehéz egyértelműen megállapítani, hogy inkább férfias vagy női modell-e - és ez az unisex lényege. Egy modell, ami mindenkinek megfelel - nők és férfiak egyaránt kényelmesen érezhetik magukat benne.

Unisex divat

Manapság gyakran találunk unisex címkével ellátott ruhákat az üzletekben. Ez abszolút divatos és az élvonalban van. Szívesen választunk olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyek nem jelzik egyértelműen a nemet. A legfontosabb, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz. Az unisex univerzális és határtalan. Ezért nézhetsz ki nőiesen széles keretekben vagy férfiasan kerek kerekekben.

Tekintse meg egyes férfi szemüvegeket:

  • Unisex dioptriás szemüvegek
  • Unisex napszemüvegek

Nézze meg a további típusú szemüvegeket, célcsoporttól függően: