DAILIES® AquaComfort Plus® lencsék

Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként

DAILIES® AquaComfort Plus® egyszer használatos lencsék

Egy fáradt számítógép előtt töltött nap után is felfrissült szemre vágysz? Sok kontaktlencse irritálná a szemedet, de nem a Dailies® AquaComfort Plus®.

A különleges hidratáló AquaComfort™-ot napi kontaktlencsékhez tervezték. Biztos lehetsz benne, hogy a nap végén a Dailies® AquaComfort Plus® -al, a szemed pihent és hidratált lesz.

Dailies® AquaComfort Plus® lencsék leírása

Dailies® AquaComfort Plus® lencsék tökéletes választás az allergiában szenvedők számára. A lencsék felületén nem tapad meg a szennyeződés és a fehérjelerakódás és mindig hidratált lesz. A lencse a legmagasabb fokú hidratációt biztosítja a szemnek. A halvány kék színezet könnyű használatot biztosít. A Dailies® AquaComfort Plus® lencsék rövid illetve távollátók tórikus, és progresszív lencsék formájában is elérhetőek.

A tórikus lencsék különleges vékony szerkezettel és hidratáló rendszerrel vannak ellátva. A szemtengelyferdülés látás stabilitását a legmagasabb fokon biztosítva a magas oxigénáteresztő képesség mellett. A különleges felirat megkönnyíti a lencse behelyezését.

A progresszív lencsék használata (Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal) 40 éves kor felett ajánlott. A legnagyobb erősség a lencse közepére koncentrálódik, ezért tökéletes minőségű látást biztosít mind a rövid mind a távollátók részére.

Kiknek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® lencséket?

A Dailies® AquaComfort Plus® lencsék az aktív életmódot folytatók számára ajánlott , illetve akik nem szeretnek a kontaktlencsék napi ápolásával bajlódni. Szemüveggel váltakozva is használható.

Dailies® AquaComfort Plus® lencsék 30 vagy 90 darabos kiszerelésben is elérhetőek. A tórikus illetve progesszív lencsék 30 darabos kiszerelésben vásárolhatók.