Polytouch Chemical ápolószerek

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

8 termékek

oldalanként

Magyar piacon kontaktlencsék, ápolószerek, továbbá szemcseppek kaphatók, világ szerte ismert márkájú gyártóktól. Ezek között különös pozícióval a Polytouch Chemical rendelkezik.

A cég leírása

Polytouch Chemical cég az mindenek előtt a kontaktlencsék ápolására való termékek gyártója. A legnagyobb dél-koreai árukat készíti. A cég 1998-ban Dél-Koreában keletkezett. Eleinte csak a hazai piacon ténykedett folyamatosan bevezetve a forgalomba magas minőségű kontaktlencsék ápolására való termékeket. 2004-ben Polytouch Chemical díjazva lett a Koreai Gyógyszerek Ellenőrzési Hivatal által. „Good Qualiy Control Company” díj és kitüntetést ítélték oda neki, mindenek előtt a választékából való magas gyártási szabványok alkalmazásáért. Három évvel később, 2007-ben, Polytouch Chemical pozitív könyvvizsgálatokon ment át európai minőségi szabványok használata szempontjából Ez a siker következtében megkapta a CE, ISO13485, valamint ISO9001 tanúsítványokat. Magyarországon lassan első évtizede, hogy Polytouch Chemical termékek kaphatók a magyar piacon. CE tanúsítvánnyal rendelkezik, egyidejűleg Polytouch Chemical cég leányvállalatával rendelkezik - Polytouch Contact Lens, amely fő tevékenységi ágazat a kontaktlencsék gyártása.

Legnépszerűbb termékek

Polytouch Chemical, ahogy már említetve volt, az kontaktlencsékbe való kiegészítők, valamint folyadékok gyártója. A legnépszerűbb Zeiss márka termékeinek csoportjából kell felsorolni:

  • Clean Active aqua – Polytouch Chemical többfunkciós folyadék, 6 az 1-ben formulában, ami azt jelenti, hogy a folyadék tisztítja, nedvesíti, öblíti, fertőtleníti, tárolja, és eltávolítja a kontaktlencsék fehérje üledékeit. Ez többfunkciós fertőtlenítőfolyadék, minden lágy kontaktlencsékhez.
  • Zero-Seven Refreshing – Polytouch Chemical ápolófolyadék, minden típusú lágy kontaktlencséhez - korrektív és kozmetikai lencsékhez való. Tisztítja a kontaktlencséket, eltávolítja a fehérje üledékeket, és más a felszínén lévő fertőzéseket. Továbbá fertőtleníti, nedvesíti, és steril tárolókban tartási lehetőséggel is szolgál:
    • Díszes formákban lencséknek való tárolók,
    • Aszeptikus kontaktlencséknek való tárolók,
    • Utazási készletek kontaktlencsék felhasználóiknak.

A cég attribútumai

A Polytouch Chemical cégnek legnagyobb értéke a gyártott térmékek magas minősége. Szoros teszteken mennek át, és összetétel, sterilitás szempontból vizsgálják őket. Polytouch Chemical cég ügyfelei, akik a cég termékeit vásárolják, biztosak lehetnek, hogy a korei, és az európai szabványoknak megfelelnek. Polytouch Chemical lencsékbe való folyadékok , legmagasabb minőségi szerek, és kontaktlencsék átfogó ápolását biztosítja. Polytouch Chemical termékek ezeken kívül előnyös árakban kaphatók.