BioAir lencsék

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

BioAir havi és negyedéves lencsék

A magas minőségű kontaktlencsék napról napra egyre népszerűbbek. Ez a látáskorrekciós módszer jelentős népszerűséget szerzett azok körében, akik a kényelmet részesítik előnyben. A BioAir termékek a legújabb technológiák alapján készültek, és az egyik kedvencévé válhatnak. Fontos megjegyezni, hogy a versenytársak ajánlataihoz képest a BioAir lencsék árban kedvezőek, ami még szélesebb körben teszi őket elérhetővé.

Az egyes BioAir lencsék jellemzői

A BioAir márka kontaktlencséi tökéletesen illeszkednek a kortárs trendekhez - az egészséget elősegítő fogyasztói attitűdök a teljes kényelmet helyezik az első helyre. Ezekkel a preferenciákkal havi és negyedéves BioAir lencsék készültek, gyártásuk során innovatív anyagokat használtak.

  • BioAir 38FW - rövid- és távollátók számára. Az éles peremcsiszolási technika lehetővé teszi, hogy a lencsék tökéletesen illeszkedjenek a szem aszimmetrikus felületéhez. Az innovatív, a szaruhártyához hasonló szerkezetű anyag kiváló látásélességet és viselési kényelmet biztosít, megszüntetve a szemszárazsághoz kapcsolódó panaszokat. A negyedéves BioAir 38FW lencsék további előnye a káros ultraibolya sugárzás ellen védő UVA/UVB szűrők.
  • BioAir Comfort - rövidlátók számára készült ultravékony lencsék. A lencsék magas hidratációs foka és a kedvező oxigénáteresztő képesség optimális hidratálást biztosít egész nap, és minimalizálja a fertőzés kockázatát. Az egyik oldal színezéssel van ellátva, ami megkönnyíti a lencsék behelyezését, ami a kezdő felhasználóknak nagy segítség. Ebben az esetben intenzív napfény elleni védelmet is kapunk, a lencsék komplex UVA/UVB szűrőkkel vannak ellátva.
  • BioAir Comfort Plus - kényelmes és rendkívül hidratált lencsék továbbfejlesztett szerkezettel, rövidlátó emberek számára. Ezek a lencsék tiszta látást garantálnak, nagyobb érzékenységgel a kontraszt és a mélység érzékelése terén. A gyártó figyelembe vette azoknak az embereknek az igényeit, akik aktív életmódot folytatnak - a lencsék rendelkeznek a szükséges UVA/UVB szűrőkkel.
  • BioAir Optimum - modern kontaktlencsék rövidlátó emberek számára, kényelmes alkalmazást és kiváló közérzetet biztosítva minden helyzetben. A hidrogél technológiával készült lencsék még jobb hidratálást garantálnak, ami ideális azok számára, akik szemszárazságot és égő érzést tapasztalnak. Az innovatív és gondosan kidolgozott anyag a látást tisztává és tökéletesen élessé teszi bármilyen távolságra. A BioAir Optimum lencsék további előnye, hogy komplex UVA/UVB szűrőkkel vannak ellátva.

Kinek ajánljuk a BioAir lencséket?

A gyártó figyelembe veszi a lencsék segítségével történő látáshibák korrekciójával kapcsolatos különféle igényeket. Ezek a lencsék az alábbi személyeknek készültek:

  • rövidlátó és távollátó embereknek,
  • azoknak, akik gondoskodnak szemük egészségéről, és előnyben részesítik a kényelmet,
  • azoknak, akik olcsó és jó kontaktlencséket keresnek,
  • azoknak, akik nap mint nap szemszárazságot tapasztalnak,
  • irodai dolgozóknak és azoknak, akik sok időt töltenek a számítógép előtt,
  • azoknak, akik aktív életmódot folytatnak.