BioAir OPTIMUM 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A felsőkategóriás BioAir OPTIMUM havi kontaktlencse egy új, innovatív termék, amely tökéletesen igazodik a felhasználó igényeihez. A nagyon jól hidratált hidrogélnek köszönhetően extra kényelmes a mindennapi használat során, és szaturált, éles látást biztosít miópiában szenvedőknek.

Hidrogél technológia - a lencse hidrogél technológiával készül, melynek köszönhetően magas hidratációs szinttel és kedvező légáteresztő-képességgel rendelkezik.
Egész napos hidratáció - a magas víztartalom (akár 50%) által garantált az egész napos hidratáció, így a száraz, kivörösödött szem többé nem probléma!
Hatékony látáskorrekció - BioAir Optimum
Hatékony látáskorrekció - a BioAir Optimum elérhető mínuszos dioptriákban, amely azt jelenti, hogy a lencse a miópiát korrigálja. A legnagyobb távolságról is biztosított az éles, tiszta látás.
Légáteresztő - a magas légáteresztő-képesség által a lencse nem egyfajta akadály a szem és a külvilág között, hanem épp ellenkezőleg: a folyamatos oxigénellátás biztosított a lencsén keresztül is, így csökken a fertőzések esélye.
Továbbfejlesztett szerkezet - a BioAir Optimum lencse széle még vékonyabb, átmérője nagyobb, melynek köszönhetően azonnal alkalmazkodik a szemhez, és észrevehetetlen marad a mindennapi használat során.
Havi viselés - egy pár lencse 30 napon át használható - ugye milyen gazdaságos és kényelmes megoldás? A BioAir Optimum lencsével lehetséges! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy nem felejtkezik el a mindennapos ápolásról a megfelelő folyadékkal.
 

A BioAir Optimum paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka BioAir lencsék
Gyártó HORIEN
Dioptriaskála -7,50 D és -6,00 D között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 D között (0,25 D lépték)
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,2
Víztartalom 50%
Anyag Filcon II 2
UV szűrők >90% UVA és UVB
Viselési mód Nappali használat
 

Nézd meg a további BioAir lencséket:

További információ
GyártóHORIEN
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:BioAir OPTIMUM 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a BioAir OPTIMUM 3 darabos kontaktlencséit?

A BioAir OPTIMUM 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a termék paramétereit, mint a dioptria és a görbület. Azonban javasoljuk, hogy konzultáljon egy optometristával, aki segít kiválasztani a szem mintájának megfelelő megfelelő lencséket. A csomag 3 darab lencsét tartalmaz, ami lehetővé teszi a hosszabb használatot a következő cseréig.

Biztonságosak a BioAir OPTIMUM kontaktlencsék?

Igen, a BioAir OPTIMUM kontaktlencsék biztonságosan használhatók, mivel kiváló minőségű Filcon II 2 anyagból készülnek, amely nem csak kényelmet biztosít viselés közben, hanem a szemek biztonságát is garantálja. A Horien neves gyártó által készített termék további minőségi és biztonsági garanciát jelent.

Milyen látáshibákra valók a BioAir OPTIMUM?

A BioAir OPTIMUM kontaktlencsék elsősorban a rövidlátás korrekciójára szolgálnak, ami azt jelenti, hogy ideálisak azok számára, akik távoli tárgyakat nehezen látnak. Nem alkalmasak a távollátás korrekciójára.

Hogyan kell felhelyezni a BioAir OPTIMUM kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné a BioAir OPTIMUM kontaktlencséket, mindig mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére, ellenőrizze, hogy ne legyen kifordítva. A szemhéjakat tartva óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére, majd pislogjon, hogy a lencse stabilizálódjon.

Hogyan kell levenni a BioAir OPTIMUM kontaktlencséket?

Mielőtt levenné a BioAir OPTIMUM kontaktlencséket, mosson és szárítson kezet, hogy elkerülje a szennyeződéseket. Ezután óvatosan tolja le az alsó szemhéjat az indexujjával, és tartsa fent a felső szemhéjat egy másik ujjal. A hüvelykujját és az indexujját használva óvatosan fogja meg a lencsét, és távolítsa el a szemről. A lencse eltávolítása után alaposan öblítse le speciális lencseápoló oldattal.