BioAir Comfort 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 11 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A BioAir Comfort havi viselési idejű kontaktlencse, modern anyagból készült, és rendkívül jól alkalmazkodik az emberi szemhez. Magasabb hidratációs szinttel és légáteresztő-képességgel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a világ egyik legkényelmesebb lencséje.

Magas felbontású látásélmény - a lencse által a látás kontrasztosabb és élesebb - fényviszonyoktól függetlenül.
Magas víztartalom - a BioAir Comfort magas hidratációs szinttel rendelkező anyagból készül, így órákon át nedves marad, és óvja a szemet a kellemetlen kiszáradástól.
Modern UV szűrők - a kontaktlencse óvja a szemünket a káros napsugaraktól. Ez a modern UVA/UVB szűrőknek köszönhető.
Színezett kontaktlencse az egyszerű behelyezésért - a BioAir Comfort lencsét ajánljuk kezdő felhasználóknak, hiszen a világoskék színezés jelentősen megkönnyíti a behelyezést.
Alapos tisztítás - BioAir Comfort
Alapos tisztítás - egy pár lencse 30 napon keresztül használható. Ennek egyetlen feltétele a napi alapos tisztítás folyadékkal.
3 darabos kiszerelés - ez a tökéletes kiszerelés, ha ki szeretne próbálni egy új kontaktlencsét, vagy ha két különböző dioptriával rendelkezik.
 

A BioAir Comfort lencse tulajdonságai

 

A BioAir Comfort kontaktlencse olyan innovatív anyagból készült, amelynek összetétele hasonló az emberi szemhez. Ennek eredményeképp a lencse észrevehetetlen viselés során. Továbbá az ultravékony széleknek és a megnövelt átmérőnek köszönhetően gyorsan és pontosan alkalmazkodik a szem egyedi alakjához. A szem nap végén is pihent és hidratált - hála a magas hidratációs szintnek (42%). A BioAir Comfort kedvező légáteresztő-képességgel rendelkezik, így a szaruhártya oxigén-ellátottsága folyamatos, és csökken a fertőzés veszélye.

A BioAir Comfort magas felbontású látást eredményez - nincsenek árnyak vagy tükröződés. A lencse a miópiát korrigálja és széles dioptriaskálán elérhető. A lencsébe modern UV szűrők is kerültek, így óv a napsugarak káros hatásaitól.

 

A BioAir Comfort előnyei:

 
  • nagyszerű kényelem,
  • magas víztartalom,
  • UV védelemmel ellátott,
  • a világoskék színezés által könnyű a behelyezés.
 

A BioAir Comfort paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka BioAir lencsék
Gyártó HORIEN
Dioptriaskála -12,00 D és -6,00 D között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 D között (0,25 D lépték)
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,2
Víztartalom 42%
Anyag Poly-2-hydroxyethyl Methacrylate
UV szűrők >90% UVA és UVB
Viselési mód Nappali használat
 

Nézd meg a további BioAir lencséket:

További információ
GyártóHORIEN
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 11 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:BioAir Comfort 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a BioAir Comfort 3 darabos kontaktlencséit?

A BioAir Comfort 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a termék paramétereit, mint a dioptria és a görbület, vagy kérheti egy optometrista segítségét, aki segít kiválasztani a látási igényeinek megfelelő lencséket. A termék 3 darabos csomagolásban kapható, ami ideális azok számára, akik kisebb mennyiséget részesítenek előnyben.

Biztonságosak a BioAir Comfort kontaktlencsék?

Igen, a BioAir Comfort kontaktlencsék biztonságosan használhatók, mivel a Horien neves gyártó által készítették, így garantálva a legmagasabb minőséget és biztonságot a modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok felhasználásával.

Milyen látáshibákra valók a BioAir Comfort?

A BioAir Comfort kontaktlencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak. Az ő szférák korekciója azt jelenti, hogy egy adott látáshiba javítására összpontosítanak.

Hogyan kell felhelyezni a BioAir Comfort kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné a BioAir Comfort kontaktlencséket, mindig mosson és szárítson kezet. Ezután finoman helyezze a lencsét az indexujja végére, nyissa ki szélesre a szemet és nézzen egyenesen előre. Finoman tolja fel a felső szemhéjat és húzza le az alsót, hogy helyet csináljon a lencse szemgolyóra való elhelyezéséhez. Ezután egyszerűen helyezze a lencsét a szemgolyóra és engedje el a szemhéjakat.

Hogyan kell levenni a BioAir Comfort kontaktlencséket?

Mielőtt levenné a BioAir Comfort kontaktlencséket, ismételten mosson és szárítson kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat az indexujjával és a hüvelykujjával, hogy helyet csináljon a lencse alatt. Óvatosan szorítsa össze a lencsét a hüvelykujj és az indexujj között, majd finoman vegye ki.