BioAir Comfort Plus 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A BioAir Comfort Plus havi viselési idejű kontaktlencse, továbbfejlesztett anyagból készült, és rendkívül jól alkalmazkodik az emberi szemhez. Magasabb hidratációs szinttel és légáteresztő-képességgel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az egyik legkényelmesebb használat a mindennapok során.

Magas hidratációs szint - a lencse kedvező víztartalommal rendelkezik, így órákon át nedves marad, és óvja a szemet a kellemetlen kiszáradástól.
Továbbfejlesztett tervezés - a lencse széle nagyon vékony, ennek köszönhetően még gyorsabban és pontosabban alkalmazkodik a szem egyedi alakjához, és észrevétlen marad a viselés során.
Tiszta látás - a BioAir Comfort Plus nyújtotta látás éles, szaturált és kontrasztos - függetlenül a távolságtól és a fényviszonyoktól.
Védelem az UV sugárzás ellen - a komplex és modern UVA/UVB szűrők lehetővé teszik, hogy a lencse óvja szemünket a napsugarak káros hatásaitól.
Egy pár lencse egy hónapra - BioAir Comfort Plus
Egy pár lencse egy hónapra - a BioAir Comfort Plus lencsét havi viselésre tervezték, így megfelelő ápolás mellett akár 30 napig hordható.
Kompakt kiszerelés - három darab lencsét tartalmaz: ez a tökéletes kiszerelés, ha ki szeretne próbálni egy új kontaktlencsét, vagy ha két különböző dioptriával rendelkezik.
 

A BioAir Comfort Plus előnyei:

 
  • nagyszerű kényelem,
  • magas víztartalom,
  • UV védelemmel ellátott.
 

A BioAir Comfort Plus paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka BioAir lencsék
Gyártó HORIEN
Dioptriaskála -9,00 D és -6,00 D között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 D között (0,25 D lépték)
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,2
Víztartalom 42%
Anyag Poly-Hema
UV szűrők >90% UVA és UVB
Viselési mód Nappali használat
 

Nézd meg a további BioAir lencséket:

További információ
GyártóHORIEN
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:BioAir Comfort Plus 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a BioAir Comfort Plus 3 darabos kontaktlencséit?

A BioAir Comfort Plus 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a termék paramétereit, mint a dioptria (erősség) és a görbület. Azonban javasoljuk, hogy konzultáljon egy optometristával, aki segít kiválasztani a látási igényeinek és paramétereinek megfelelő lencséket.

Biztonságosak a BioAir Comfort Plus kontaktlencsék?

Igen, a BioAir Comfort Plus kontaktlencsék biztonságosan használhatók, biztosítva a kényelmet és a biztonságot a magas minőségű Poly-Hema anyagnak és a Horien gyártó technológiájának köszönhetően.

Milyen látáshibákra valók a BioAir Comfort Plus?

A BioAir Comfort Plus kontaktlencsék a rövidlátás korrekciójára (negatív dioptriák) szolgálnak.

Hogyan kell felhelyezni a BioAir Comfort Plus kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné a BioAir Comfort Plus kontaktlencséket, mindig mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére és ellenőrizze, hogy ne legyen kifordítva. Ezután tartsa szét a szemhéjakat és óvatosan helyezze a lencsét a szemre.

Hogyan kell levenni a BioAir Comfort Plus kontaktlencséket?

A BioAir Comfort Plus kontaktlencsék eltávolításához mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan tolja le az alsó szemhéjat az indexujjával lefelé, a felsőt pedig a hüvelykujjával felfelé. Ezután óvatosan fogja meg a lencsét az indexujja végével és finoman távolítsa el.