ReNu Advanced 100 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

2 260 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A ReNu® Advanced egy olyan modern és multifunkcionális folyadék, amely az összeg lágy lencséhez használható. A hármas fertőtlenítő-rendszernek és a koncentrált formulának hála a veszélyes mikroorganizmusok 99,9%-át elpusztítja, és átfogóan megtisztítja a lencsét mindössze négy óra alatt! Az optikai ipar egyik vezető cége, a Bausch&Lomb által kifejlesztett termék.

Javítja a lencse hidratációját - a magasfokú hidratáló összetevőkkel ellátott formula által a folyadék visszaállítja a lencse optimális hidratációs szintjét - ugyanarra a szintre, mint amikor a lencse felbontásra került.
Hármas fertőtlenítő-rendszer - a ReNu ® Advanced modern ápolószer hármas fertőtlenítő-rendszerrel van ellátva. Ennek köszönhetően a nap folyamán felhalmozódó veszélyes szennyeződések és mikroorganizmusok akár 99,9%-át eltávolítja.
Lágy és rugalmas lencse - A ReNu® Advanced rendszeres használata által a lencse egész napos lágysága és rugalmassága garantált.
Tisztítás 4 óra alatt - a gondosan kifejlesztett összetételnek hála, a készítmény mindössze négy óra alatt visszaállítja a lencse állapotát, így újra biztonságos és kényelmes a viselése.
Modern összetétel - ReNu Advanced
Modern összetétel - a ReNu® Advanced hatékony és gazdaságos választás. A koncentrált formula által a kívánt hatás kisebb mennyiség használata esetén is elérhető.
Biztonságos tárolás - pár napig nem akar lencsét viselni? Töltse fel a tárolót egy adag friss folyadékkal, és már meg is van a biztonságos környezet! Lencséje szennyeződésektől mentes lesz, és az összes értékes tulajdonsága megőrzésre kerül.
 

A ReNu® Advanced folyadék jellemzői:

 

A ReNu® Advanced minden típusú (beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is) cserélendő lágy lencséhez használható folyadék. A legújabb eljárásokkal kerül gyártásra a világszerte ismert Bausch&Lomb cég által. Széleskörű funkciókkal rendelkezik. Elsődleges rendeltetése a fertőtlenítés. A gondosan kifejlesztett összetevőknek köszönhetően a ReNu ® Advanced a lencse felületén felgyülemlett szennyeződéseket, mint például a veszélyes mikroorganizmusokat, port, fehérje- és zsírlerakódásokat eltávolítja. A mikroorganizmusok 99,9%-át eltávolítja - ezek akár fertőzést is okozhatnak. A végeredmény makulátlanul tiszta lencse, amely használatra kész.

A hidratáló összetevőknek hála a ReNu® Advanced visszaállítja a lencse optimális hidratációs szintjét - ugyanarra a szintre, mint amikor a lencse felbontásra került. A magasfokú kényelem a nap folyamán biztosított, a lencse észrevétlen marad, a szem nem szárad ki. A lencse rugalmassága és lágysága szintén garantált, amely egyaránt nagyon fontos kényelem szempontjából. Rendszeres használat esetén megelőzhető az idő előtti elhasználódás. A gondosan kifejlesztett összetétel által érzékeny szem esetén is használható, sőt, allergiás reakcióra hajlamos személyek esetén is megfelelő választás. A ReNu® Advanced folyadék használható a lencse öblítésére és tárolására. Ha nem használja a kontaktlencsét, töltse fel a tárolót egy adag friss folyadékkal - tökéletes környezetet biztosít a lencse számára. A koncentrált formula és a nagy, gazdaságos kiszerelés garantálja a hosszantartó, eredményes és költséghatékony használatot.

 

Hogyan használja a ReNu® Advanced folyadékot?

 

Cseppentsen legalább 3-3 cseppet a Renu® Advanced folyadékból a lencse mindkét oldalára, és dörzsölje tiszta ujjbeggyel legalább 20-20 másodpercen keresztül - mechanikus tisztítás szükséges ahhoz, hogy eltávolítsa a szennyeződések egy részét. Öblítse át alaposan a lencsét a folyadékkal, majd helyezze a tiszta lencsét a friss folyadékkal feltöltött tárolóba! Ügyeljen rá, hogy a lencse merüljön el a folyadékban! Legalább 4 órán keresztül hagyja a folyadékot hatni! Az Optilen.hu kínálatában a ReNu termékcsalád további termékeit is megtalálja: ReNu® Multiplus, ReNu® MPS.

 

A ReNu® Advanced folyadék összetétele:

  • alexidin-dihidroklorid 0,0002%,
  • polikvaternium-1 (POLYQUAD®) 0,00015%,
  • poliaminopropil-biguanid 0,00005%,
  • bórsav,
  • EDTA,
  • nátrium-citrát.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóBAUSCH & LOMB
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml2 260 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:ReNu Advanced 100 ml
Az Ön értékelése