FitView Monthly 6 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 9 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

3 960 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 9 értékelés.
Gábor
5.0000
régóta ezt használom, nagyon meg vagyok vele elégedve
Mátyás
5.0000
a lencse évek óta megfelel az elvárásaimnak
Laura
5.0000
Kitűnő termék, nem lehet érezni a kontaktlencsét viselés közben.
Ellenállás a lerakódásoknak - a készítők mindent megtettek annak érdekében, hogy az általuk kínált lencse nagy ellenállást mutasson a fehérje-lerakódásokkal szemben. És kétségtelenül sikerült is nekik - a lencse még a nap végén is tiszta és friss marad.
A legjobb minőségű hidratáló tulajdonságok - a lencse létrehozásához új, magas hidratáltsági szintű anyagot használtak. Ez hosszantartó és állandó hidratálást eredményez, amely biztosítja a szemek egész napos nedvességét, és teljesen megszünteti a kiszáradás problémáját.
Kibővített szélek - FitView Monthly
Kibővített szélek - a lencsék kialakításának továbbfejlesztése, különösen a szélek területének kibővítése révén még jobban alkalmazkodnak a szemhez. A könny teljesen természetes módon, folyamatosan a lencse belső oldalán folyik le a szem egészséges működéséhez.
Magas oxigénáteresztő képesség - ez egy olyan paraméter, amely csak a legmagasabb minőségű lencsékre jellemző. Ennek köszönhetően a szaruhártya állandó és szabad hozzáféréssel rendelkezik az oxigénhez, melynek következtében a szemek egészségesek és jó állapotban vannak.
Modern UV szűrők - a szem számára káros napfény akár 98%-ának elnyeléséért felelősek.
Havi cserélhetőség - a kiválasztott lencsét akár 30 napig is használhatja. Ennek egyetlen feltétele a lencse megfelelő, mindennapi gondozása speciális folyadékkal.
 

A FitView Monthly kontaktlencse egy nagyon kényelmes kontaktlencse, vonzó áron. Paraméterei hasonlóak a drágább lencsékéhez, ezért leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének váltani egy jóval alacsonyabb árú kontaktlencsére. Ezek olyan lágy kontaktlencsék, hogy akár 30 napon keresztül egész nap lehet viselni őket. A FitView Monthly kontaktlencsék antibakteriális szerrel vannak bevonva, amely megvédi a szemet szennyeződésektől.

A kontaktlencsék 62% Polymacon anyagból készülnek. A lencse víztartalma 38%, amely izotóniás sóoldatba van merítve. A FitView Monthly kontaktlencse teljesen biztonságos, szem- és pénztárca-barát egyben. Speciális UV-szűrővel rendelkezik.

 

A FitView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka FitView lencsék
Gyártó PEGAVISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 15 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Polymacon
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóPEGAVISION
MárkaFitView
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:FitView Monthly 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FitView Monthly 6 darabos kontaktlencséit?

A FitView Monthly kontaktlencsék standard csomagban kaphatók, amely hat darabot tartalmaz, lehetővé téve a hosszabb használatot anélkül, hogy gyakran kellene újra vásárolni. Választhatja a lencséket önállóan is, a csomagoláson található dioptria és görbület információk alapján, vagy kérhet segítséget egy optometristától, aki segít kiválasztani a szemének megfelelő korrekciót. A FitView Monthly lencsék további UV-szűrőkkel is rendelkeznek, amelyek extra védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen a napi kültéri tevékenységek során.

Biztonságosak a FitView Monthly lencsék?

Igen, a FitView Monthly lencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartják a higiéniára és a megfelelő használatra vonatkozó ajánlásokat. Magas minőségű Polymacon anyagból készülnek, amely a legtöbb érzékeny szemű személy számára megfelelő, kényelmet biztosítva egész napos viselés során.

Milyen látáshibákra valók a FitView Monthly lencsék?

A FitView Monthly lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak a szfériai korrekciójuknak köszönhetően. Széles dioptriatartományban kaphatók, lehetővé téve a különböző mértékű látáshibákhoz való illeszkedést.

Hogyan kell felhelyezni a FitView Monthly lencséket?

A FitView Monthly lencsék felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd óvatosan ki kell venni a lencsét a csomagolásból, és az mutatóujj hegyére kell helyezni. Ezután húzza le az alsó szemhéjat a mutatóujjával, és óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére. Miután a lencse a szemen van, lassan engedje el az alsó szemhéjat, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a FitView Monthly lencséket?

A FitView Monthly lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd óvatosan le kell húzni az alsó szemhéjat, és az mutatóujjal finoman el kell tolni a lencsét a szem közepére. Amikor a lencse a szem fehér részére kerül, finoman megfoghatja az mutatóujj és a hüvelykujj között, és kiemelheti a szemből.