Kezdő csomag FitView Monthly 1 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.
Ákos
5.0000
Ajánlom a lencséket. nem irritálják a szemem, tisztán látok és az ára is jó.
Próbáld ki az FitView Monthly kontaktlencséket.
Válaszd ki a paramétereket és rendeld meg a KEZDŐ CSOMAGOT!

 
 
Ellenállás a lerakódásoknak - a készítők mindent megtettek annak érdekében, hogy az általuk kínált lencse nagy ellenállást mutasson a fehérje-lerakódásokkal szemben. És kétségtelenül sikerült is nekik - a lencse még a nap végén is tiszta és friss marad.
A legjobb minőségű hidratáló tulajdonságok - a lencse létrehozásához új, magas hidratáltsági szintű anyagot használtak. Ez hosszantartó és állandó hidratálást eredményez, amely biztosítja a szemek egész napos nedvességét, és teljesen megszünteti a kiszáradás problémáját.
Kibővített szélek - FitView Monthly
Kibővített szélek - a lencsék kialakításának továbbfejlesztése, különösen a szélek területének kibővítése révén még jobban alkalmazkodnak a szemhez. A könny teljesen természetes módon, folyamatosan a lencse belső oldalán folyik le a szem egészséges működéséhez.
Magas oxigénáteresztő képesség - ez egy olyan paraméter, amely csak a legmagasabb minőségű lencsékre jellemző. Ennek köszönhetően a szaruhártya állandó és szabad hozzáféréssel rendelkezik az oxigénhez, melynek következtében a szemek egészségesek és jó állapotban vannak.
Modern UV szűrők - a szem számára káros napfény akár 98%-ának elnyeléséért felelősek.
Havi cserélhetőség - a kiválasztott lencsét akár 30 napig is használhatja. Ennek egyetlen feltétele a lencse megfelelő, mindennapi gondozása speciális folyadékkal.
 

A FitView Monthly kontaktlencse egy nagyon kényelmes kontaktlencse, vonzó áron. Paraméterei hasonlóak a drágább lencsékéhez, ezért leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének váltani egy jóval alacsonyabb árú kontaktlencsére. Ezek olyan lágy kontaktlencsék, hogy akár 30 napon keresztül egész nap lehet viselni őket. A FitView Monthly kontaktlencsék antibakteriális szerrel vannak bevonva, amely megvédi a szemet szennyeződésektől.

A kontaktlencsék 62% Polymacon anyagból készülnek. A lencse víztartalma 38%, amely izotóniás sóoldatba van merítve. A FitView Monthly kontaktlencse teljesen biztonságos, szem- és pénztárca-barát egyben. Speciális UV-szűrővel rendelkezik.

 

A FitView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka FitView lencsék
Gyártó PEGAVISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 15 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Polymacon
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóPEGAVISION
MárkaFitView
Darabszám a csomagban1 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Kezdő csomag FitView Monthly 1 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FitView Monthly 1 darabos kontaktlencséit?

A FitView Monthly 1 darabos kontaktlencsék kiválasztásához felkereshet egy optometristát, aki elvégzi a látásvizsgálatot és kiválasztja a megfelelő lencseparamétereket. Választhatja őket önállóan is, azok információk alapján, amelyek a csomagoláson találhatók, amely egy kezdőkészletet tartalmaz, tökéletes azok számára, akik éppen kezdik a kontaktlencsék viselésének kalandját.

Biztonságosak a FitView Monthly lencsék?

Igen, a FitView Monthly lencsék biztonságosan használhatók, feltéve, hogy betartja a higiéniára és a megfelelő ápolásra vonatkozó ajánlásokat. A PegaVision neves gyártója által készített, magas minőségű Polymacon anyagból készülnek, amely kényelmet és biztonságot garantál a szemek számára.

Milyen látáshibákra valók a FitView Monthly?

A FitView Monthly lencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, köszönhetően a szférrikus korrekciós típusuknak. Hatékony megoldást nyújtanak különféle látásproblémákkal küzdő emberek számára.

Hogyan kell felhelyezni a FitView Monthly lencséket?

A FitView Monthly lencsék felhelyezése előtt javasolt alaposan megmosni és megszárítani a kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az mutatóujj hegyére. Ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően van-e ívelve, majd finoman nyissa szét a szemhéjakat és helyezze a lencsét a szemgolyóra. A lencse elhelyezése után többször is pislogjon, hogy a lencse megfelelően a helyére kerüljön.

Hogyan lehet levenni a FitView Monthly lencséket?

A FitView Monthly lencsék eltávolításához először is meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé. Használja a másik kéz középső ujját, hogy óvatosan tolja lefelé a lencsét, majd gyűjtse össze az ujjbegyére. Győződjön meg róla, hogy nincsenek éles körmök, amelyek megsérthetik a lencsét. A lencse eltávolítása után helyezze azt egy speciális tárolóedénybe a tárolófolyadékkal, és alaposan tisztítsa meg, mielőtt újra használná.