FitView Monthly 3 db

Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

2 170 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 3 értékelés.
Zsófia
5.0000
Kényelmes lencsék és ami még fontosabb olcsó. Ajánlom!
Szilvia
5.0000
Kitűnő lencsék! Évek óta használom, még nem volt problémám a lencsékkel. Nagyon kényelmes, nem száraz a szemem és nem is lehet érezni viselés közben!
Jázmin
5.0000
Árában és minőségében is tökéletes!
Ellenállás a lerakódásoknak - a készítők mindent megtettek annak érdekében, hogy az általuk kínált lencse nagy ellenállást mutasson a fehérje-lerakódásokkal szemben. És kétségtelenül sikerült is nekik - a lencse még a nap végén is tiszta és friss marad.
A legjobb minőségű hidratáló tulajdonságok - a lencse létrehozásához új, magas hidratáltsági szintű anyagot használtak. Ez hosszantartó és állandó hidratálást eredményez, amely biztosítja a szemek egész napos nedvességét, és teljesen megszünteti a kiszáradás problémáját.
Kibővített szélek - FitView Monthly
Kibővített szélek - a lencsék kialakításának továbbfejlesztése, különösen a szélek területének kibővítése révén még jobban alkalmazkodnak a szemhez. A könny teljesen természetes módon, folyamatosan a lencse belső oldalán folyik le a szem egészséges működéséhez.
Magas oxigénáteresztő képesség - ez egy olyan paraméter, amely csak a legmagasabb minőségű lencsékre jellemző. Ennek köszönhetően a szaruhártya állandó és szabad hozzáféréssel rendelkezik az oxigénhez, melynek következtében a szemek egészségesek és jó állapotban vannak.
Modern UV szűrők - a szem számára káros napfény akár 98%-ának elnyeléséért felelősek.
Havi cserélhetőség - a kiválasztott lencsét akár 30 napig is használhatja. Ennek egyetlen feltétele a lencse megfelelő, mindennapi gondozása speciális folyadékkal.
 

A FitView Monthly kontaktlencse egy nagyon kényelmes kontaktlencse, vonzó áron. Paraméterei hasonlóak a drágább lencsékéhez, ezért leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének váltani egy jóval alacsonyabb árú kontaktlencsére. Ezek olyan lágy kontaktlencsék, hogy akár 30 napon keresztül egész nap lehet viselni őket. A FitView Monthly kontaktlencsék antibakteriális szerrel vannak bevonva, amely megvédi a szemet szennyeződésektől.

A kontaktlencsék 62% Polymacon anyagból készülnek. A lencse víztartalma 38%, amely izotóniás sóoldatba van merítve. A FitView Monthly kontaktlencse teljesen biztonságos, szem- és pénztárca-barát egyben. Speciális UV-szűrővel rendelkezik.

 

A FitView Monthly lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Márka FitView lencsék
Gyártó PEGAVISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és -0,50 között (0,25 D lépték)
+0,50 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 15 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Polymacon
UV szűrők Igen
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóPEGAVISION
MárkaFitView
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:FitView Monthly 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a FitView Monthly 3 darabos kontaktlencséit?

A FitView Monthly kontaktlencsék három darabos kiszerelésben érhetők el. Önállóan is kiválaszthatja őket, a dioptria, görbület és átmérő paraméterek alapján, vagy kérhet segítséget egy optometristától. A havi cserélődési módnak köszönhetően egész hónapra kényelmet biztosítanak. Ezenkívül ezek a lencsék UV szűrőkkel vannak ellátva, amelyek extra védelmet nyújtanak a szemnek a mindennapi kültéri tevékenységek során.

Biztonságosak a FitView Monthly lencsék?

Igen, a FitView Monthly lencsék biztonságosan használhatók, amennyiben az orvos ajánlásainak és a gyártó utasításainak megfelelően alkalmazzák őket. A havi cserélhetőség lehetővé teszi a higiéniát és megakadályozza a lencséken a szennyeződések túlzott felhalmozódását, ami hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.

Milyen látáshibákra valók a FitView Monthly?

A FitView Monthly lencsék a szférikus látáshibák, mint a rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak.

Hogyan kell felhelyezni a FitView Monthly lencséket?

Mielőtt felhelyezi a FitView Monthly lencséket, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután ellenőrizze, hogy a lencse nem fordult-e ki. Miután a lencsét az mutatóujj hegyére helyezte, húzza le az alsó szemhéjat, és óvatosan helyezze a lencsét a szemre. A lencse elhelyezése után engedje el az alsó szemhéjat, majd lassan pislogjon, hogy a lencse a helyére álljon.

Hogyan lehet levenni a FitView Monthly lencséket?

A FitView Monthly lencsék eltávolításához először is meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és az mutatóujjával finoman tartsa meg a lencsét. Óvatosan csúsztassa a lencsét a szem fehérjére, és távolítsa el.