Avizor folyadékok

Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként

Avizor ápolószerek

Minden kontaktlencse tulajdonos tudja, mennyire fontos a megfelelő gondoskodás. Ez elsősorban a többször használható termékekre vonatkozik. Azoknak az embereknek, akik először használnak lencsét, tisztában kell lenniük azzal, hogy a lencsék higiéniáját nem szabad elhanyagolni. A lencsék helytelen gondozása és tárolása akár fertőzésekhez vagy allergiás reakciókhoz is vezethet. Ezek nemcsak a látást, hanem az általános jólétet is jelentősen befolyásolhatják.

Ha többször használatos lencséje van, megfelelő kiegészítőkre van szüksége. Először is, szüksége lesz egy speciális tárolóra, amelyben a lencséket tárolni fogja. Azonban a tárolón kívül szüksége lesz egy lencsetisztító folyadékra is. Ezeknek a folyadékoknak különleges tulajdonságaik vannak, amelyek teljesen hidratálják, fertőtlenítik és nedvesítik a kontaktlencséket. Mindezt a felhasználó biztonsága érdekében. A népszerű lencsetisztító folyadékok között az Avizor ápolószerek kétségtelenül kiemelkednek.

Az Avizor ápolószerek előnyei

Az Avizor ápolószerek magas minőségű termékek, vonzó áron. Az Avizor már több mint 25 éve gyárt lencseápoló termékeket. A székhelye Madridban található. Az Avizor létezésének kezdetétől az innovációra összpontosít, így folyamatosan új megoldásokat vezet be a piacra.

Kinek ajánljuk az Avizor All Clean Soft folyadékot?

Az Avizor All Clean Soft egy olyan egyedi formulával rendelkező folyadék, amely alkalmas bármely tpusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is. Összetételében poloxamert tartalmaz, amely eltávolítja a zsírokat, EDTA-t (etilén-diamin-tetraecetsav), PVP-t, polihexanidot (0,0002%) és egy olyan anyagot, amely eltávolítja a fehérjelerakódást. Az Avizor All Clean Soft folyadéknak a könny pH-jához hasonló pH-ja van, ami biztosítja a szem hidratáltságát a lencsék viselése közben. Nemcsak tisztítja a kontaktlencséket, hanem fertőtleníti is azokat. A termék különféle méretű csomagolásban kapható, például 100, 350, 500 ml-es kiszerelésben.

Kinek ajánljuk az Avizor Unica Sensitive folyadékot?

Az Avizor folyadékok közé tartozik az Avizor Unica Sensitive is. Ami megkülönbözteti őket, az az, hogy ez azoknak az embereknek ideális választás, akiknek nagyon érzékeny szemük van, hajlamosak az irritációra vagy allergiás reakciókra. Az ilyen ügyfelek igényeinek kielégítésére az Avizor olyan folyadékot hozott létre, amelyben a tartósítószerek a lehető legkevesebb mennyiségben vannak jelen. Ezek az anyagok leggyakrabban allergiát okoznak, így az oldatban való alacsony tartalmuk biztosan enyhülést hoz az irritált szemeknek. A termék nátrium-hialuronátot tartalmaz, amely hidratáló hatással rendelkezik. Az Avizor Unica Sensitive folyadék alkalmas minden típusú lágy lencsére. Átmossa, fertőtleníti, gondozza és eltávolítja a fehérjelerakódásokat. 100 és 350 ml-es palackokban kapható.

Az Avizor ápolószerek egyéb jellemzői

Az Avizor Ever Clean Plus és enzimtabletták különleges készletet alkotnak a lencsék teljes fertőtlenítéséhez és tisztításához, mind a lágy, mind a kemény lencsék esetében. A spanyol cég termékei nemcsak Avizor ápolószereket tartalmaznak. Szemcseppeket is gyártanak, Avizor Cleaning Drops és Avizor Moisture Drops néven.

Az Avizor márkájú termékek

Az Avizor ápolószereket és szemcseppeket a Optilen.hu áruház kínálja, ezek a legmagasabb minőségű márkatermékek, a legújabb technológiai megoldásokkal létrehozva.