Avizor Ever Clean Plus 225 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

4 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Az Avizor Ever Clean Plus univerzális lencsetisztító folyadékot bármilyen típusú kontaktlencséhez használhatja, legyen az kemény vagy puha, napi vagy kiterjesztett viselésű, szilikon vagy szilikon-hidrogél anyagból készült.


Alapos tisztítás - a tisztító folyadék eltávolítja a lencse felszínéről az összes veszélyes szennyeződést, beleértve a port, fehérje lerakódásokat, fehérjéket, zsírokat és baktériumokat. Ennek eredményeként a kontaktlencsék makulátlanul tiszták.
Tartósítószerek nélkül - a folyadék összetétele megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ezért kiválóan alkalmas az allergiások és rendkívül érzékeny szemű személyek számára.
Hosszan tartó hidratáció - a kényelmes viseléshez elengedehetetlen a lencse magas nedvességtartalma. A folyadék mélyen hidratálja a lencséket, és az új formula révén hosszabb ideig tartó hatást biztosít.
Dörzsölés nélkül - Avizor Ever Clean Plus
Dörzsölés nélkül - a folyadék koncentrált formulája azt jelenti, hogy a lencséket rövid idő alatt és dörzsölés nélkül alaposan tisztítja és hidratálja - csak merítse bele őket a folyadékba néhány órára naponta.
 

Az Avizor Ever Clean Plus folyadék jellemzői:

 

Az Avizor Ever Clean Plus egy multifunkcionális lencsetisztító folyadék, amelyet minden típusú kontaktlencse (beleértve a puha és a kemény lencséket is) gondozására használhat. Ennek a készítménynek a sokoldalúsága azt jelenti, hogy sikeresen tisztít, fertőtlenít, és eltávolítja az összes szennyeződést a lencsék felületéről. Emellett tartósítószer nélküli készítmény. Enzimtablettákkal érkezik, amelyek titka a SELF ACTION formulájában rejlik, és ami kiváló eredményeket biztosít a lencsék tisztításában, miközben nagyon jó állapotban hagyja azokat.

Az Avizor Ever Clean Plus folyadék fertőtleníti és tisztítja a lencséket a hidrogén-peroxid semlegesítésén alapuló folyamat során. Hasonlóan működő ápoló folyadékok az AOSept Plus HydraGlyde és az Eyeye MonoSept.

 

Az Avizor Ever Clean Plus tartalma:

 
  • 225 ml hidrogén-peroxid (3%);
  • további hidratáló összetevők;
  • enzimtabletták, más néven semlegesítő tabletták (30 darab).
 

Az Avizor Ever Clean Plus folyadék előnyei:

 
  • minden típusú lencséhez készült: kemény, puha, napi vagy kiterjesztett viselésű, szilikonból vagy szilikon-hidrogél anyagból készült;
  • nem tartalmaz tartósítószert, így rendkívül biztonságos és ezért még az allergiában szenvedők és rendkívül érzékeny szemű emberek számára is alkalmas;
  • alaposan tisztít, eltávolítja az összes szennyeződést a lencse felületéről: port, fehérjelerakódásokat, fehérjéket, zsírokat és baktériumokat;
  • mélyen és hosszan hidratálja a lencséket, ami jelentősen befolyásolja a viselésük kényelmét és biztonságát;
  • dörzsölés nélkül tisztítja és hidratálja a lencséket - csak helyezze el őket egy folyadékkal feltöltött tárolóban néhány órára naponta;
  • a folyadékot semlegesítő tablettákkal látták el, amelyek fokozzák pozitív hatásait.
 

Hogyan kell haszálni Avizor Ever Clean Plus folyadékot?

 

Először is, alaposan mosson kezet, és szárítsa meg, mielőtt a lencséket megérintené. Ezt követően helyezze óvatosan a kontaktlencsét a folyadékkal teli tárolóba, majd adjon hozzá egy semlegesítő tablettát.

 
FIGYELEM!

Csak semlegesítő tablettákkal és kifejezetten az erre tervezett lencsetokkal használható.
Ne tegye a folyadékot a szemébe!
Ne fogyassza el!
További információ
GyártóAVIZOR
MárkaEgyéb
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 996 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Avizor Ever Clean Plus 225 ml
Az Ön értékelése