Versace szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/129 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/129 termék

Oldal
oldalanként

Versace szemüvegkeretek és napszemüvegek

A Versace márka kiemelkedik a világ divatpiacán, luxust és eleganciát sugall. Ezek azok a termékek, amelyeket a Versace divatházban terveznek és gyártanak.

Cég leírása

A Versace céget Gianni Versace alapította, akit a modern divat világának egyik úttörőjének tartanak. A Versace márka története 1972-ig nyúlik vissza, amikor Gianni Versace Reggio Calabria városából Milánóba repült, és megkezdte vállalkozását. A nagy tervező első megrendelése az volt, hogy készítsen egy kollekciót Ezio Nicosia számára, aki a Florentine Flowers textilvállalat tulajdonosa volt. A fiatal tervező gyorsan elismertséget szerzett a divat fővárosának képviselői között, majd saját divatházat alapított. Ma a Gianni Versace Sp. A. ruhákat, kiegészítőket, valamint szemüvegkereteket és napszemüvegeket tervez.

A vállalat legfontosabb eleme a Design Center, ahol a Versace divatház összes tervezetét létrehozzák. Jelenleg Donatella Versace vezeti, aki a vállalat művészeti igazgatója és vezető tervezője. A Versace elnöke Santo Versace.

A márkának nemcsak saját vállalatai vannak, mint például:

  • Imagine,
  • Diver,
  • Giver,
  • Bavers.

Hanem hosszú távú együttműködést is fenntart a piacon lévő legjobb divatházakkal.

A Versace napszemüvegek és szemüvegkeretek szokatlan stílusukkal tűnnek ki. A legújabb divattrendeknek megfelelően tervezik őket. Egyaránt szólnak a nőknek és a férfiaknak. Sikeresen lehetnek elegáns, eredeti kiegészítők, amelyek diverzifikálják az öltözködését, és magukhoz vonzzák a figyelmet.

A Versace keretek azoknak szólnak, akik értékelik a modernitást. A Versace napszemüvegek rendkívüli alakjukkal és különféle díszítéseikkel tűnnek ki a tömegből. A tervezésük az 50-es, 60-as és 70-es évek stílusára utal. Retro kereteket és macskaszem-kereteket is magukban foglalnak. A nagy, geometriai formákkal rendelkező napszemüvegkeretek is rendkívül népszerűek.

Cég attribútumai

A Versace divatház által gyártott minden termék kifinomult és innovatív. Tökéletesen illeszkednek a luxus divatmárka ötletéhez. Legyen szó parfümökről, ruhákról vagy éppen a Versace napszemüvegekről és keretekről, mindig a márka jellemző stílusával rendelkező legmagasabb minőségű termékekre gondolunk.

A Versace összes termékét a cég logójával díszítik - Meduza a labirintus háttérrel, vagy a névvel.

Tekintse meg a különféle Versace szemüvegeket: