Versace napszemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/45 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/45 termék

Oldal
oldalanként

Versace napszemüvegek

A Versace márka kiemelkedő helyet foglal el a luxuspiacon. Nehéz lenne olyan embert találni, aki nem ismeri, még akkor sem, ha csak a névre és a logóra emlékszik. Ez a márka nagy ismertségének bizonyítéka, amely abból a magas minőségű tervezésből és kidolgozásból ered, ami a Versace logót viselő termékeket jellemzi.

Az alapító az olasz úttörő és divattervező, Giovanni Maria Versace volt. Kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetett a tervezéseiben a feltűnő, játékos karakterére. Ruháit szűk szabás és bőséges díszítések jellemezték, gyakran merész színekben. Hasonló elemek figyelhetők meg a Versace napszemüvegeken is.

Versace napszemüvegek jellemzői

Minden modell úgy néz ki, mintha egy teljesen más katalógusból származna. Nehéz még egyetlen közös elemet is találni a Versace napszemüvegek között. Hacsak nem pontosan ezt a sokszínűséget és esztétikai változatosságot tekintjük ilyen elemnek. Ezek minden bizonnyal olyan magabiztos egyéneknek szánt kiegészítők, akik kedvelik a extravaganciát és elutasítanak minden unalmat. A napszemüvegeknek nem kellene viselniük a Versace logót, hogy felismerjék őket és ennek a gyártónak tulajdonítsák - annyira jellegzetesek. Egyszerűen kompromisszummentesek. Az eredeti stílus és a rengeteg érzelem esszenciája, tartós keretekbe foglalva.

Kiknek szólnak a Versace napszemüvegek?

  • Női Versace napszemüvegek - ezekkel a hölgyek a napsütötte városok utcáin és sétányain sétálhatnak, jobban érezve magukat a bőrükben, mint valaha.
  • Férfi Versace napszemüvegek - ezekben az urak értékelhetik a modernitás és a hagyomány, a divat és a klasszicizmus ötvözetét. A gyártó uniszex modelleket is kínál, amelyek mindkét nem igényeihez igazodnak.

Szinte minden lehetséges formában találhat Versace kereteket, teljesen vagy részben zárt kivitelben, főleg műanyagból, de néha fémből is. Szín? Lehetetlen meghatározni, mert a Versace napszemüvegek a szivárvány összes színében kaphatók. Közöttük természetesen talál diszkrét napszemüvegeket is - amelyek formális öltözékhez és elegáns alkalmakra alkalmasak -, de a legtöbbet élénk színek jellemzik - tökéletes ünnepekhez és nyaraláshoz; városhoz, tengerpartra és szabadtéri medencéhez. A Versace napszemüvegekkel magabiztosan lépkedhet akár a kifutókon, hát még azon túl!

A Versace tervezésű keretek kiváló minőségű lencséket tartalmaznak, 2-es és 3-as kategóriás UV-szűrőkkel. Kitűnő védelmet nyújtanak még a napfényre különösen érzékeny, finom szemeknek is. A Versace napszemüvegekkel fantasztikusan néz ki, miközben védi a szemét és élvezi a napsütéses napokat.

Tekintse meg a különféle Versace szemüvegeket: