Polaroid szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/266 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/266 termék

Oldal
oldalanként

Polaroid dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Régen a Polaroid márka kizárólag fényképezőgépekkel volt azonosítható. Ma a vállalat a legmagasabb minőségű polarizált szemüvegek igazi szimbólumává vált. A cég a múlt században nyerte el elismerését, amikor történelem során először hozta létre a kereskedelmi forgalomban kapható polarizált szemüvegeket. Az innovatív termék lelkes visszajelzéseket kapott a vásárlóktól és ma már sok szemüveget viselé el sem tudja képzelni a mindennapi életét a különleges Polaroid kiegészítők nélkül.

Polaroid keretek a klasszikusok szerelmeseinek

A Herbert Edwin Land által alapított vállalkozás 1937-ben kezdte meg tevékenységét. Az Amerikai Egyesült Államokból származó vállalat gyorsan megtalálta a piaci rést a Polaroidok gyártásában - egy olyan műanyag fóliát, amely lehetővé teszi a polarizált fény szűrését. A digitális fényképezés fejlődésével a márka eltávolodott a fényképezőgépek gyártásától, hogy olyan kiegészítőket tervezhessen, mint az innovatív napszemüvegek.

A Polaroid keretkollekció változatos, de a klasszikus tervezések dominálnak. Az egyszerűség és időtálló tervezések iránti szenvedély a vállalat legtöbb tervezésében tükröződik. A jól ismert vállalat szívesen hivatkozik mindarra, ami a hagyományos tervezésben legjobban megjelenik. A gazdag kínálat tartalmaz valamit az ovális és téglalap alakú keretek kedvelőinek, és az ikonikus pilóta napszemüveg rajongóinak egyaránt.

Biztonság és funkcionalitás a Polaroid márkával

A Polaroid márka tapasztalata és szakértelme azt jelenti, hogy az amerikai vállalat által gyártott szemüvegek haladó technológiai megoldásokkal készülnek. A legendás vállalat által gyártott modellek hatékonyan védik a káros UVA, UVB és UVC sugárzást akár 400 nm-ig. A polarizált lencsék megszüntetik a szemek számára fárasztó tükröződést, jobb vizuális kontrasztot biztosítanak, és javítják a színek intenzitását is. Ennek köszönhetően a szemek hosszabb ideig pihentek maradnak.

Az amerikai márka polarizált lencséit hőolvasztási technológiával gyártják, ami lényegesen különbözik a hagyományos vákuum-nyomási módszertől. A Polaroid fejlett megoldásai lehetővé teszik az olyan lencsék gyártását, amelyek a széleiken vékonyabbak - ez a forma jobb látást garantál. A megfelelő lencsegörbület optimális látásélességet biztosít.

Polaroid - szemüvegek személyre szabva

Az ikonikus márka ügyfeleinek fém és műanyag kereteket kínál. Minden modell gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használják, így a keretek még a legnehezebb körülmények között is megmaradnak. A jól átgondolt tervezés garantálja a viselés kényelmét, a megfelelően profilozott keretek pedig könnyen alkalmazkodnak a tulajdonos arcának anatómiai jellemzőihez.

A Polaroid szemüvegek olyan nőknek és férfiaknak készülnek, akik szeretik a klasszikus és időtálló kiegészítőket. Az egyszerű tervezés és a visszafogott színek alkalmasak bármilyen alkalomra, miközben finoman hangsúlyozzák a szépséget. A minimalisták bármilyen alkalomra viselhetik ezeket a termékeket - egy ilyen kiegészítő megfelel bárkinek. Legyen szó akár egy szerényebb személyről, vagy egy magabiztos divatimádóról.

Polaroid keretek, amelyek kiemelkednek a tömegből

Az egyedi napszemüvegek szerelmesei biztosan találnak valamit maguknak a változatos Polaroid márkakínálatban. Habár a céget főként a kultikus klasszikusokkal azonosítják - például a fekete pilóta napszemüvegekkel -, az egyedi kiegészítőket keresők is könnyen észrevehetik a gyűjtemény valódi kincseit. A színek rajongói választhatnak narancs, arany, kék és zöld opciók közül is.

Nemcsak a kifejező színek vonzzák magukra a barátok és az ismeretlenek figyelmét. Azok, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, magabiztosan választhatják a Polaroid keretek szokatlan formáját. Az óriás méretű napszemüvegek már évek óta élvezik a vásárlók népszerűséget. A vastag keretek a retro stílusra utalnak, hatékony védelmet nyújtanak a napsugarak ellen, és tökéletes kiegészítői lehetnek a nyaralásnak vagy akár a mindennapi stílusunknak is.

Nézze meg az egyes Polaroid szemüvegeket: