Polaroid napszemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/243 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/243 termék

Oldal
oldalanként

Polaroid napszemüvegek

A Polaroid egy 75 éves múlttal rendelkező vállalat, mely hosszú évtizedek óta elkötelezett a jobb - tisztább és kényelmesebb - látás biztosítása iránt. A márka fejlődésének természetes lépése volt a napszemüvegek kínálatának bevezetése. Ezek elsődleges célja a napsütés okozta hunyorgás és szemfáradtság kellemetlensége nélküli, nyugodt pihenés a napfényben, másodsorban pedig egyedi stílus biztosítása a Vásárlóknak. Igen, a Polaroid napszemüvegek az eredeti esztétikát és a magas minőséget ötvözik, beleértve a kiváló szemvédelmet a napsugárzással szemben.

Még ha most úgy érzi is, hogy a Polaroid márka ismeretlen önnek, akkor is biztosan ismeri legjellegzetesebb termékét - a Windsor-stílusú napszemüveget, amely a 60-as évek szimbólumává vált. De ez csak a kezdete volt a kor szimbólumainak megalkotásának történetének, hiszen a 80-as években megalkották a cserepes lencséjű pilóta napszemüveget, amelyet olyan sztárok tettek népszerűvé, mint Boris Becker és Kenneth Grange. Napjainkban szinte minden divatmárka katalógusában megtalálhatók a pilóta stílusú napszemüvegek, de érdemes emlékezni arra, hogy ki kezdte el mindezt.

A Polaroid napszemüvegek jellemzői

Ma a Polaroid márka nemcsak vintage, hagyományokkal teli napszemüvegeket kínál, hanem olyanokat is, amelyek összhangban vannak a legújabb technológiákkal és divatirányzatokkal. Tehát nyugodtan viselheti ezeket a napszemüvegeket akkor is, ha elkötelezett minimalista és az innováció híve.

Sőt, a vásárlók rendszeresen hangsúlyozzák, hogy a Polaroid napszemüvegek kiváló minőséget kínálnak megfizethető áron. Valóban kedvező árakkal rendelkeznek, így mindenki számára elérhetővé teszik őket, függetlenül a pénztárcájuk vastagságától. Sok felhasználó kiemeli a Polaroid napszemüvegek könnyedségét - alig érzi őket az orrán, mégis meglep a stabilitásban megnyilvánuló tartósságuk; egyik elem sem mozog kontrollálatlanul. Néhány másodperces felpróbálás után elhiheti, hogy a Polaroid napszemüvegek valóban több szezonra szóló befektetés.

A gyártó napszemüvegkatalógusa széleskörű és meglehetősen változatos. Találhat benne visszafogott és élénk színű napszemüvegeket egyaránt. Klasszikus, téglalap alakú, ovális és kerek keretekkel, valamint innovatívabb, geometrikus és sportos modellekkel is találkozhat. Természetesen a pilóta stílusú Polaroid napszemüvegeket is könnyedén megtalálhatja. Mindezek női, férfi, unisex és gyermek változatban is elérhetőek. Igen, a márka a gyermekekre is gondolt, hiszen nekik is szükségük van szemük védelmére a napsugárzástól, különösen mivel szemük még fejlődésben van.

Nézze meg az egyes Polaroid szemüvegeket:

  • Polaroid női szemüveg
  • Polaroid férfi szemüveg
  • Polaroid gyerekszemüveg
  • Polaroid szemüveg