Persol szemüvegek

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.
Nem találta meg, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!
A megadott adatok kezelője az Optilen.hu Kft., amelynek székhelye Miskolc, Magyarország. A személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatos teljes információért – kattintson ide..

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A Persol dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

A Persol® márka eredete 1917-ben Turinban kezdődött, amikor Giuseppe Ratti, a Berry Opticians fotográfusa és tulajdonosa fejlett technológiával szemüveggyártást indított el. A termékeket eredetileg olyan pilóták és sofőrök igényeinek kielégítésére tervezték, akik számára a kényelem, a magas UV-védelem és a széles látószög rendkívül fontos volt. Ez volt az első - egy sor sikeres lépést megelőzően, ami a Persol® szemüvegeket a luxus szemüveggyártók közötti magas pozícióba vezette. A márkát olyan hírességek népszerűsítették, mint Kristen Stewart, Johnny Depp és Patrick Dempsey. A Persol szemüvegek a mai napig kézzel készülnek az olasz gyárban.

A Persol® szemüvegek a stílusos férfi szimbólumává váltak. A márkára jellemző nyílakkal a száron, amelyek a márka védjegyévé váltak, a Persol® szemüvegek világszerte felismerhetők. A gyártó egész kollekciókat készít dioptriás keretekből és napszemüvegekből egyaránt, férfi és női változatban. Függetlenül attól, hogy az acetátból, fémből vagy ezen két anyag kombinációjából készült szemüveget választjuk, érezhetjük, hogy egy magasabb minőségű, nagyobb precizitással készült terméket kaptunk. A Persol ajánlata tartalmaz klasszikus téglalap alakú kereteket is, de ezen márka tipikus termékei a kerek modellek nagy üvegfelülettel. A Persol szemüvegek időtálló stílusa a legújabb trendek és a márka kezdetektől hűségesen követett hagyományainak kombinációját mutatja be. Ennek köszönhetően, amikor a Persol® márkát választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a szemüvegek sosem mennek ki a divatból.

Tekintse meg az egyes Persol szemüvegeket:

  • Persol női szemüvegek
  • Persol férfi szemüvegek
  • Persol dioptriás szemüvegek
  • Persol napszemüvegek