Live Daily Disposable 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

14 470 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Live Daily Disposable légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készül. A termék a neves Cooper Vision gyártmánya. Kényelmet nyújt a látás során a napi viselési időnek köszönhetően.

 
Szilikon hidrogél anyag - a lencse Somofilcon A anyagból készül. Nem káros a szem számára, lágy és biztonságos anyag. Magas légáteresztő-képességgel rendelkezik, így egész nap élvezhető a minőség nyújtotta kényelem.
Egész napos hidratálás - a lencse hidratációs szintje 56%. A magas víztartalmat az AquaGen technológia biztosítja, így a lencse anyaga és felszíne is megköti a vizet. A szemet természetesen hidratálja a nap folyamán.
UV szűrő - a szem védelme kiemelten fontos. A Live lencse UV szűrővel lett ellátva, így óv a napsugárzástól: az UVB sugárzást 98%-ban megszűri, míg az UVA sugárzást 78%-ban.
Azonnal alkalmazkodik a szemhez - rugalmas, lágy anyagának köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához. Behelyezést követően szinte azonnal észrevehetetlenné válik.
Széles dioptriaskála - Live Daily Disposable
Széles dioptriaskála - a Live kontaktlencse elérhető magas dioptria esetén is. Rövid- és távollátásra is megfelelő választás.
Nem szükséges ápolni - A Live Daily Disposable lencsét napi viselésre tervezték, ezáltal nem szükséges ápolószerekre költeni. Mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a lencsét, majd az egész napos viselés után eltávolítja, kidobja, és reggel egy új pár lencsét helyez be.
 

A Live Daily Disposable lencse tulajdonságai

 

A Live kontaktlencse AquaGen technológiával készül. A magas víztartalmának (56%) köszönhetően egész nap élvezhetjük a kényelmet. A lencse anyaga és felszíne is megköti a vizet, így természetesen hidratál. A Somofilcon A szilikon hidrogél anyag magas légáteresztő-képességgel rendelkezik, mely által biztonságos a szem számára. További előny még, hogy UV szűrők óvják a szemet a káros napsugárzástól. A Live lencsét egyszerű behelyezni és eltávolítani.

 

Kinek ajánljuk a Live Daily Disposable lencsét?

 

A Live lencse napi lencse. Biztosítja a kényelmet, mivel nem szükséges a mindennapos ápolás. A lencse korrigálja a közel - és távollátást. Ajánljuk azoknak, akik kényelmes megoldást keresnek, akik aktív életmódot folytatnak, és akik felváltva hordanak kontaktlencsét és szemüveget. Megoldást nyújthat továbbá azoknak, akik eddig elégedetlenek voltak a már kipróbált lencsékkel (például kényelmetlen volt).

A Live lencse használata esetén elfelejtheti a mindennapos ápolást! Nem szükséges ápolószer, sem tároló. Minden nap új lencsét használ, így nem csak kényelmes, de biztonságos és higiénikus is ez a megoldás! A csomag 30 darab eldobható lencsét tartalmaz.

 

A Live Daily Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Live lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia AquaGen
UV szűrők 98% UVB és 78% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Live Daily Disposable 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Live Daily Disposable 90 darabos kontaktlencséit?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék 90 darabos kiszerelésben érhetőek el, ami lehetővé teszi a hosszú távú használatot gyakori vásárlás nélkül. Választhatók önállóan a termék paraméterei alapján, mint például dioptria, görbület vagy átmérő, vagy optometrista által a látásvizsgálat során.

Ezenkívül, ezek a lencsék tartalmazzák az AquaGen technológiát, amely optimális hidratálást biztosít 55% szinten, ezáltal növelve a viselés kényelmét egész napra.

Biztonságosak a Live Daily Disposable kontaktlencsék?

Igen, a Live Daily Disposable kontaktlencsék biztonságosak, különösen az egy napos használat miatt, amely kiküszöböli a napi tisztítás és fertőtlenítés szükségességét. Használat után eldobhatók, ami minimalizálja a fertőzés kockázatát és biztosítja a frissességet minden egyes használatkor.

Milyen látáshibára valók a Live Daily Disposable kontaktlencsék?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék rövidlátás és távollátás korrekciójára szolgálnak, mivel szférák típusú korrekciót tartalmaznak, hatékonyan javítva a látásélességet mind közelre, mind távolra.

Hogyan kell felhelyezni a Live Daily Disposable kontaktlencséket?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és gyors. A lencse felhelyezése előtt alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze a mutatóujj hegyére. Miközben a másik kézzel tartja nyitva a szemhéjakat, óvatosan helyezze a lencsét a szemgolyó közepére.

Hogyan lehet levenni a Live Daily Disposable kontaktlencséket?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután, miközben tartja a szemhéjakat nyitva, óvatosan tolja el a lencsét a mutatóujjával és a hüvelykujjával, hogy leválassza a szemgolyóról. A levétel után a lencsét az erre kijelölt hulladékgyűjtő edénybe kell helyezni.