Live Daily Disposable 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

4 360 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Live Daily Disposable légáteresztő szilikon-hidrogél anyagból készül. A termék a neves Cooper Vision gyártmánya. Kényelmet nyújt a látás során a napi viselési időnek köszönhetően.

 
Szilikon hidrogél anyag - a lencse Somofilcon A anyagból készül. Nem káros a szem számára, lágy és biztonságos anyag. Magas légáteresztő-képességgel rendelkezik, így egész nap élvezhető a minőség nyújtotta kényelem.
Egész napos hidratálás - a lencse hidratációs szintje 56%. A magas víztartalmat az AquaGen technológia biztosítja, így a lencse anyaga és felszíne is megköti a vizet. A szemet természetesen hidratálja a nap folyamán.
UV szűrő - a szem védelme kiemelten fontos. A Live lencse UV szűrővel lett ellátva, így óv a napsugárzástól: az UVB sugárzást 98%-ban megszűri, míg az UVA sugárzást 78%-ban.
Azonnal alkalmazkodik a szemhez - rugalmas, lágy anyagának köszönhetően gyorsan alkalmazkodik a szem alakjához. Behelyezést követően szinte azonnal észrevehetetlenné válik.
Széles dioptriaskála - Live Daily Disposable
Széles dioptriaskála - a Live kontaktlencse elérhető magas dioptria esetén is. Rövid- és távollátásra is megfelelő választás.
Nem szükséges ápolni - A Live Daily Disposable lencsét napi viselésre tervezték, ezáltal nem szükséges ápolószerekre költeni. Mindössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a lencsét, majd az egész napos viselés után eltávolítja, kidobja, és reggel egy új pár lencsét helyez be.
 

A Live Daily Disposable lencse tulajdonságai

 

A Live kontaktlencse AquaGen technológiával készül. A magas víztartalmának (56%) köszönhetően egész nap élvezhetjük a kényelmet. A lencse anyaga és felszíne is megköti a vizet, így természetesen hidratál. A Somofilcon A szilikon hidrogél anyag magas légáteresztő-képességgel rendelkezik, mely által biztonságos a szem számára. További előny még, hogy UV szűrők óvják a szemet a káros napsugárzástól. A Live lencsét egyszerű behelyezni és eltávolítani.

 

Kinek ajánljuk a Live Daily Disposable lencsét?

 

A Live lencse napi lencse. Biztosítja a kényelmet, mivel nem szükséges a mindennapos ápolás. A lencse korrigálja a közel - és távollátást. Ajánljuk azoknak, akik kényelmes megoldást keresnek, akik aktív életmódot folytatnak, és akik felváltva hordanak kontaktlencsét és szemüveget. Megoldást nyújthat továbbá azoknak, akik eddig elégedetlenek voltak a már kipróbált lencsékkel (például kényelmetlen volt).

A Live lencse használata esetén elfelejtheti a mindennapos ápolást! Nem szükséges ápolószer, sem tároló. Minden nap új lencsét használ, így nem csak kényelmes, de biztonságos és higiénikus is ez a megoldás! A csomag 30 darab eldobható lencsét tartalmaz.

 

A Live Daily Disposable lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Live lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Dk/t 86 x 10-9
Hidratációs fok 56%
Anyag Somofilcon A
Technológia AquaGen
UV szűrők 98% UVB és 78% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Live Daily Disposable 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Live Daily Disposable 30 darabos kontaktlencséit?

A Live Daily Disposable 30 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei alapján, vagy optometrista segítségével. Elérhetők 30 darabos csomagolásban, ami kényelmes és hosszantartó ellátást biztosít. Ezenkívül, a lencsék AquaGen technológiát tartalmaznak, amely 55%-os hatékony hidratálást biztosít, növelve ezzel a viselet kényelmét egész napra.

Biztonságosak a Live Daily Disposable kontaktlencsék?

Igen, a Live Daily Disposable kontaktlencsék biztonságosan használhatók, különösen azért, mert egyszer használatosak. Minden pár új és külön csomagolt, ami minimalizálja a szemfertőzések kockázatát, amelyek az újrahasználatból adódhatnak. Ezen kívül, Somofilcon A anyagból készülnek, amely szembarát.

Milyen látáshibára valók a Live Daily Disposable kontaktlencsék?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék rövidlátás vagy távollátás korrekciójára szolgálnak, mivel szférikus korrekciós típust tartalmaznak.

Hogyan kell felhelyezni a Live Daily Disposable kontaktlencséket?

Mielőtt felhelyezi a Live Daily Disposable kontaktlencséket, mindig alaposan meg kell mosnia és meg kell szárítania a kezét. Ezután vegye ki a lencsét a csomagolásból és helyezze a mutatóujj hegyére. Tartva a szemhéjakat, óvatosan helyezze a lencsét a szem közepére és engedje el a szemhéjakat.

Hogyan lehet levenni a Live Daily Disposable kontaktlencséket?

A Live Daily Disposable kontaktlencsék levételéhez ajánlott kezet mosni és szárítani. Ezután finoman húzza le az alsó szemhéjat és használja a hüvelykujját és mutatóujját a lencse óvatos összenyomására, hogy eltávolítsa. Az egynapos lencsék nem igényelnek tisztítást vagy tárolást.