Lacrimal Natura Plus szemcseppek 10 ml

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

A mi árunk:

2 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Lacrimal Natura Plus olyan nyugtató szemcsepp, amely végül megszabadítja Önt az égő vagy viszkető irritáció, vörösség és kényelmetlenség okozta tünetektől. Ez egy olyan recept, amely összehangolja sok természetes összetevő jótékony hatásait, és amelyek könnyen felszívódnak. Természetes enyhülés az irritált szemek számára!

 
Aktív hidratáló anyagok - a cseppek összetételét nátrium-hialuronáttal gazdagították, amely erőteljes hidratáló hatással rendelkezik. Vonzza és megköti a vízmolekulákat a szemben, így gyorsan és hosszan tartóan megszünteti a szárazság érzését.
Természetes gyógynövény kivonatok - a szemcsepp összetevői természetes kivonatokban gazdagok, beleértve a kamilla, az aloe és a csipkebogyó kivonatát. Feladatuk a tünetek enyhítése, a gyógyulási folyamat támogatása és az aktív összetevők védelmező és hidratáló hatásának fokozása.
További védőréteg - egy hipromellóz nevű polimer stabilizálja a könnyfilmréteget, és vékony védőréteget képez, amely védelmet nyújt a szemeknek a környezeti tényezők káros hatásaival szemben.
Szárazság, égés és könnyezés megszüntetése - a szemcsepp elsődleges célja a szemszárazság, gyulladás és fertőzés tüneteinek megszüntetése. A készítmény azonnal hidratál, csillapít és helyreállítja az egyensúlyt, megszüntetve a szárazság, égés és túlzott könnyezés érzését.
Tartósítószertől mentes - Lacrimal Natura Plus

 
Tartósítószertől mentes - a természetes összetevők nem tartalmaznak tartósítószereket vagy egyéb mesterséges adalékokat. Ez egy olyan választás, amiben megbízhat.
Kontaktlencse-viselők számára is - a Lacrimal Natura Plus cseppeket minden típusú kontaktlencséhez használhatja a lencse viseléséből eredő szárazság és kényelmetlenség csökkentésére.
 

Lacrimal Natura Plus szemcsepp jellemzői:

 

A készítmény hidratáló és nyugtató hatású. Azoknak az embereknek szánták, akik mérsékelt vagy súlyos szemszárazság tüneteivel, kötőhártyagyulladással és fertőzésekkel küzdenek. Két erőteljesen hidratáló anyagon alapul: a nátrium-hialuronáton és a hipromellózon, amelyek vonzzák és megkötik a vízmolekulákat a szemben, hosszantartó enyhülést biztosítva a szárazságtól és az ahhoz gyakran társuló könnyezéstől. A nátrium-hialuronátot ismeri az emberi test mindenhol, ahol hidratációra van szükség (könnyfilm, bőr). A hipromellóz egy olyan polimer, amely vékony védőréteget képez, és védelmet nyújt a szemeknek a külső tényezők és az öregedésért felelős szabad gyökök káros hatásaival szemben.

Ezenkívül a Lacrimal Natura Plus cseppek értékes növényi kivonatokat tartalmaznak:

 • Kamilla - ismert nyugtató és frissítő tulajdonságairól; csillapítja a fájdalmat és csökkenti a külső tényezők által okozott szemhéj kipirosodását;
 • Aloe - gátolja a baktériumok növekedését, és támogatja az aktív anyagok hidratáló hatását;
 • Csipkebogyó - frissíti és vitalizálja a tekintetet;
 • Áfonya - fokozza a védelmi hatást, és csökkenti a szemfáradtságot.

A Lacrimal Natura Plus szemcsepp nem tartalmaz tartósítószereket, és minden típusú kontaktlencséhez használható.

 

Kinek ajánlott a Lacrimal Natura Plus szemcsepp?

 

A készítmény enyhülést hoz a fáradtság, a szárazság, az égés, a viszketés, a könnyezés és a szem vörössége esetén. Ezért azoknak az embereknek készült, akik szemszárazsággal, kötőhártyagyulladással és más olyan fertőzésekkel küzdenek, amelyek a fenti tüneteket okozzák. Emellett minden olyan személy használhatja, aki szeretné óvni szemét a mindennapi kihívásokkal szemben - sok órát tölt a számítógép képernyője előtt, klímaberendezéses helyiségben tartózkodik, gyakran tartózkodik napfényes helyen. A szemcsepp kiváló támogatást nyújt műtét után és kontaktlencse viselése közben is, ami sok emberne szemszárazságot okoz.

A Lacrimal Natura Plus szemcseppet felnyitást követő 3 hónapon belül fel kell használni. Használja annyiszor, ahányszor szüksége van rá - akár naponta többször is. Alkalmazzon egyszerre 1-2 cseppet. Használat után szorosan zárja vissza a palackot. A terméket csak egy személy használhatja.

 

Lacrimal Natura Plus szemcsepp összetétele:

 • Nátrium-hialuronát 0,2%,
 • Hipromellóz 0,2%,
 • Aloe vízkivonat,
 • Kamilla vízkivonat,
 • Áfonya vízkivonat,
 • Vadrózsa vízkivonat,
 • Borax,
 • borax dekahidrát,
 • Nátrium-klorid,
 • Injekcióhoz való víz.
 

További Lacrimal termékek:

További információ
MárkaEgyéb
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Price per 100ml24 900 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Lacrimal Natura Plus szemcseppek 10 ml
Az Ön értékelése