Guess szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/273 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/273 termék

Oldal
oldalanként

Guess diotpriás szemüvegek és napszemüvegek

Olyan szemüveget keres, amelytől jobban érzi magát és magabiztosabbá teszi Önt? Olyat, amely hangsúlyozza a stílusát és még a legmindennaposabb öltözetet is divatos, egyedi külsővé alakítja át? Ezek kétségkívül a Guess szemüvegek jellemzői - legyen szó akár napszemüvegekről vagy dioptriás szemüvegekről. Többségében női modelleket gyártanak - melyek rendkívül kecsesek és könnyűek -, de a márka kiterjedt unisex keretek csoportját is kínálja, amelyek között a férfiak is találhatnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek az elvárásaiknak. Ide tartoznak mind a klasszikus formájú szemüvegek, mind a különleges, geometriai keretek a kevésbé hagyományos vágásokkal. A széles választnéknak köszönhetően még a legigényesebb felhasználó is találhat valamit magának!

Röviden a Guess márka történetéről

A Guess egy amerikai ruházati márka, amit 1981-ben alapítottak a Marciano testvérek: Maurice, Armand, Georges és Paul. Marseilles-ben születtek és nőttek fel, majd Kaliforniába emigráltak, ahol megvalósították álmukat és létrehozták a Guess divatmárkát. A kezdetektől fogva egyedülálló kombinációt alkotott a francia elegancia, valamint amerikai könnyedség és spontaneitás. Ezek ma, több mint negyven évnyi fennállás után, is ugyanolyan szorosan kapcsolódnak a Guesshez, és a márka termékei tökéletesen megfelelnek a modern felhasználók igényeinek.

A Guess szemüvegek majdnem olyan érzést keltenek, mintha a francia utcákon járna, a tengeri szellő kíséretében. A márka termékeit elsősorban fiatal felnőtteknek szánja. Ezt jelzi a „Fiatal. Szexi. Kalandvágyó.” jelszó is, amelyet többek között a közösségi médiában is gyakran használnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az idősebbek ne vásárolhatnák meg a Guess szemüveget. Sőt, nekik kellene igazán! Ezek a keretek fiatalítanak és visszaadják az elvesztett energiát!

Guess napszemüvegek és diotpriás szemüvegek – francia divat amerikai csavarral

Webáruházunkban sok szép, változatos Guess szemüveget kínálunk. Napszemüvegeket és dioptriás szemüvegeket egyaránt. Olyan termékeket, amelyek kíséretében remek nyaralást tölthet el stílusosan élvezheti a nyarat, valamint olyanokat, amelyeket a mindennapjai során is használhat - látása korrigálására. A Guess keretek több alakban elérhetők: ovális, kerek és téglalap alakú, „macskaszem”, valamint ikonikus pilóta vagy aviator keretek, de találkozhatunk nem szokványos modellekkel is, beleértve a geometriailag nem egyértelmű kereteket is. Világos, hogy a márka kínálatában mindenki talál valamit: mind a klasszikus megoldások támogatói, mind azok, akik az eredetit és a tömegből kiemelkedőt kedvelik.

A színeket sötét, visszafogott színek uralják - a természet ihlette. Ennek köszönhetően a Guess napszemüvegek és dioptriás szemüvegek tökéletesen illenek bármilyen stílushoz. Bár érdemes megjegyezni, hogy vannak világos színű szemüvegek is: rózsaszín, finom lila, arany és ezüst. A tervezés sokfélesége észrevehető a keretek vastagságában is. Találhatunk keskeny, finom kerettel ellátott darabokat, másrészről pedig teljes szemüvegeket, jól körülhatárolt keretekkel. Elérhetők olyan modellek is, amelyek híddal és tömör kapcsolással rendelkeznek - ezek azok a Guess keretek, amelyeket a férfiak is nagyon gyakran választanak.

Magas minőségű Guess szemüvegek

Esztétika és masszív kivitelezés - a Guess szemüvegek mindenekfelett fontos jellemzői. A gyártó az ellenőrzött anyagokra összpontosított: műanyagból és fémből, magas precizitással olyan kereteket hozott létre, amelyek kiválóan működnek még a mindennapi, intenzív használat során is. Stabilak, erősek, és ezért ellenállóak a sérüléseknek és károsodásnak.

Egy mozdulattal fel- és leveheti őket, és számos élethelyzetben megbízhat bennük.

Egy látványosságokkal teli utazás? Egy izgalmas nap a városban? Gyors séta a tengerparti sétányon? A Guess napszemüvegek és dioptriás szemüvegek tökéletesek ezekre és sok más hasonló helyzetre! Könnyűek és tartósak, ráadásul tökéletesen profilozottak az arcra és a fülekre, biztosítva így a maximális kényelmet. A Guess napszemüvegek magas minőségű lencséi kiváló szemvédelmet garantálnak a nap káros sugarai ellen. Érdemes megjegyezni, hogy ez az elsődleges funkció, amit a terméknek teljesítenie kell.

Guess keretek webáruházunkban – nagy választék és vonzó árak

Nálunk eredeti, márkás Guess szemüvegeket talál - sokféle alakban és színben, női és unisex változatokban. Kényelmes szűrőrendszerünkkel még gyorsabban megtalálhatja az Önt leginkább érdeklő kereteket. A termékek mindig vonzó árakkal társulnak, amelyeket gyakran további promóciók is tetőznek; Ez egy nagyszerű lehetőség lehet a Guess szemüvegálom megvalósítására!

Nézze meg az egyes Guess szemüvegeket:

  • Guess by Marciano szemüvegek
  • Guess női szemüvegek
  • Guess férfi szemüvegek
  • Guess dioptriás szemüvegek
  • Guess napszemüvegek